Recipe: Delicious Græskarsuppe med rødelinser

Græskarsuppe med rødelinser. Steg hakket løg, karry og korianderfrø i kokosolie, til frøene. (Foto: Rasmus Linaa ©DR). Græskarsuppe - cremet suppe med hokkaido græskar. Læg græskarstykkerne på en tyk bageplade, drys salt og peber over, pensl med olien og bag dem i ovnen.

Græskarsuppe med rødelinser Server med brød. Кадры из видео Spicy græskarsuppe med kylling og røde linser. En cremet græskarsuppe, der laves på hokkaido græskar, og toppingen er små æbletern, ristede Her får du min bedste opskrift på en cremet græskarsuppe. Suppe med græskar er både nem og. You can have Græskarsuppe med rødelinser using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Græskarsuppe med rødelinser

  1. It's 5 of dl grøntsags- eller hønsebouillon.
  2. Prepare of salt og peber.
  3. It's 2 of fede hvidløg skæret i Skive.
  4. You need 1 of tsk rosmarin.
  5. Prepare of lidt Muskatnød. Efter behag.
  6. You need 140 g of rødelinser.
  7. It's 250 g of hokkaidogræskar renset og skraldet, skåret i tern.
  8. It's of Eller peanutbutter squash.

Interaktion med konventionel behandling, patientsamtaler, undersøgelser om alternativ behandling Græskarsuppe er sødmefuld og god mad. Du kan bruge enten hokkaido eller butternutsquash til den. De er så nemme at lave og smager godt til. Forret var græskarsuppe med melormedrys og knækbrød lavet på melormemel.

Græskarsuppe med rødelinser step by step

  1. Skær hokkaidoen genskær over i to del og skral den del du skal bruge og fjern kernerne, skær kødet i terninger..
  2. Kom krydderi, hvidløg og hokkaido græskar over i gryde med grøntsags- eller hønsebouillon og kog i ca. 15 min.
  3. Kom derefter de rødelinser i. Kom låg på og kog under høj varme i 15-18 minutter. Suppen blendes med en stavblender. Blend til den er helt glat og cremet..
  4. Ex du kan toppe suppen af med kerner der ristet på panden i lidt smør, eller Citronsaft, fløde, Brødcroutoner.

Claus det smager også fantastisk med Parma skinke eller bacon ristet Selfølgelig. Krydret og cremet hokaidosuppe - eller anden græskarsuppe. At Med School Insiders, we know medical school admissions. Vi har spist græskar i Danmark siden middelalderen. Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Græskarsuppe med rødelinser"

Post a Comment