Recipe: Appetizing Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken

Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken. Politiken (og jeg) mener, at det er Meyer, der leverer den bedste hindbærsnitte. - Emmery's er nu heller ikke dårlig, men de to ligner så også hinanden en helt del. - Her er Meyers opskrift, og det er bare om at gå i gang. Siden her er for os, der kan lide at bage kager, kreere desserter og lave mad af gode.

Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken Vores opskrift er lavet med mandelmel og toppes med knasende demerara-rørsukker. Herhjemme står den ofte på hindbærsnitter, når vi skal have gæster. Det er ret let at lave, og så er vores datter, Emma, helt vild med dem. You can have Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken

  1. It's 375 g of hvedemel.
  2. Prepare 200 g of sukker.
  3. It's 60 g of mandelmel eller fintblendede mandler.
  4. It's of kornene af ½ vaniljestang eller 1 tsk god vanillesukker.
  5. You need 275 g of smør.
  6. You need 1 of æg.
  7. Prepare 400-600 g of rigtig god og syrlig hindbærmarmelade, gerne hjemmelavet.
  8. Prepare 1 of sammenpisket æg til at pensle med.
  9. It's 3 spsk of rørsukker til drys.

Politiken (og jeg) mener, at det er Meyer, der leverer den bedste hindbærsnitte. - Emmery's er nu heller ikke dårlig Jeg bliver aldrig træt af hindbærsnitter - og heller ikke af at bage nye variationer af den fantastiske tørkage! Denne gang har jeg bagt én stor. This is "Rimmers Køkken" by Hookline on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Rimmers Køkken, Taastrup: yorum, makale ve resme bakın.

Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken step by step

  1. Kom hvedemel, sukker, mandelmel og vaniljekorn i en stor skål. Bland det sammen. Skær smørret i mindre stykker, og gnid det ind i melblandingen med fingrene, til der kommer en masse 'krummer'.
  2. Tilsæt ægget, og saml dejen hurtigt, men sørg for, at den er ensartet. Del dejen i to lige store portioner.
  3. Rul den ene halvdel ud til en firkantet plade mellem to stykker bagepapir. Dejpladen skal være ca. 3 mm tynd. Gør det samme med den anden portion dej. Sørg for, at de har samme størrelse.
  4. Læg de to dejplader på et fladt fad eller et fladt sted i køleskabet, og lad dejen hvile i 1 time Lav evt din egen hindbærsyltetøj af frosne hindbær, syltesukker og vanillesukker. Ellers er den fra Den Gamle Fabrik også rigtig god til formålet.
  5. Forvarm ovnen til 190 grader. Tag en dejplade ud af køleskabet, og fjern det øverste lag bagepapir. Før pladen over på en bageplade. Pensl lidt sammenpisket æg i kanten af dejpladen. Fordel nu hindbærmarmeladen på dejen i et jævnt lag med bagsiden af en spiseske eller en paletkniv.
  6. Tag den anden dejplade ud af køleskabet, og fjern det ene stykke bagepapir. Læg pladen over marmeladen, og fjern nu det andet stykke bagepapir. Tryk først let i midten, så der ikke er noget luft imellem lagene, og dernæst rundt langs kanten, så snitterne er helt tætte.
  7. Pensl overfladen med æg, og prik derefter det øverste lag mange gange med en gaffel. Drys med rørsukker. Sæt kagen i ovnen, og lad den bage i ca. 25 minutter, eller indtil overfladen er gylden.
  8. Tag kagen ud af ovnen, og lad den køle helt af på en rist. Skær kagen i passende stykker og nyd dem til en kop kaffe eller te.

Rimmers Køkken yakınlarındaki otellerin tümüne Tripadvisor'dan bakın. Rimmers Køkken yakınlarında hangi restoranlar var? Iskandinav Noeli Şekerlemeler Yemek Tarifleri Fırınlama. Fantastisk opskrift på Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken. Tilmeld dig ugens madplan og gem dine egne opskrifter.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Meyers hindbærsnitter - Rimmers Køkken"

Post a Comment