Easiest Way to Make Tasty Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan

Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan. Nyd sommerens rabarber i denne saftige og lækre glutenfri rabarber-mazarinkage fyldt med marcipan og mandler. Enkel og forrygende god til en kop kaffe søndageftermiddag. Jeg har længe haft lyst til at bage en helt enkel mazarinkage, men opskrifter herpå har slet ikke været at finde.

Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. Tilsæt sukker og smør, og pisk det godt sammen. Pisk æggene i, og vend melet i. You can cook Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan

  1. Prepare 5 of æg.
  2. It's 200 g of sukker.
  3. Prepare 150 g of pomeransmarmelade.
  4. You need 200 g of revet marcipan.
  5. You need 100 g of hvedemel.
  6. You need 1 of tsk bagepulver.
  7. It's 100 g of smeltet smør.
  8. You need of Pomeranssirup:.
  9. Prepare 150 g of pomeransmarmelade.
  10. It's 1/2 of dl tør sherry.
  11. You need of Lidt guldstøv til pynt.

Godt med ferietid, med tid og overskud til at tage på visitter og til at invitere. Godt med tid til at gå i køkkenet og frembringe lækkerier man kan Pludselig blev den simple dessert tryllet om til en lækker mazarinkage med marcipan, nødder og karamel. Mazarinkage er en sød kage med blød og lækker marcipan. Den friske smag fra lige netop de to ingredienser klæder den søde kage virkelig godt.

Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan step by step

  1. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt pomeransmarmeladen og marcipanen og bland det godt men forsigtigt..
  2. Bland mel og bagepulver godt og sigt det forsigtigt ned i dejen og bland det godt. Tilsæt så det smeltede smør og bland det igen forsigtigt i dejen..
  3. Smør en springform godt med smør og drys med sukker og hæld dejen ned i formen. Glat overfladen ud og sæt kagen i ovnen ved 150 grader i 1 time og 14 minutter..
  4. Varm pomeransmarmeladen og sherryen op så den får konsistens som en sirup..
  5. Når kagen er færdigbagt tages den ud af oven og afkøler i formen..
  6. Når den er afkølet løsnes den i kanten, der lægges et kagefad eller en tærteform hen og kagen og den vendes rundt. Tages så ud af formen og pensles øverst med pomeranssiruppen og drysses med guldstøvet..
  7. Ved servering skæres en trekantet skive ud og den spises med flødeskum eller is..
  8. Velbekomme og god fornøjelse..

Små og fine kager med inspiration fra serien "Sex and the City". Ælt marcipan og sukker sammen med hænderne. Ælt smørret i lidt af gangen. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand og tilsæt blåbærmassen. Slut julefrokosten af med en saftig mazarinkage med smag af appelsin og julekrydderier. Riv marcipanen på den grove side af et rivejern. Pisk marcipan, sukker og smør let sammen i en skål med en elpisker.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Tasty Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan"

Post a Comment