Easiest Way to Make Tasty Grillet skrubbe med grillede grøntsager

Grillet skrubbe med grillede grøntsager. Helstegt skrubbe med sommergrøntsager og estragon fra programmet Nak & Æd. (©DR). I programmet Nak & Æd lavede Jørgen og Nikolaj retter med fisk, og det blev bl.a. til denne lækre opskrift på helstegt skrubbe med danske sommergrøntsager og krydderurter. Her bruger vi dem som tilbehør til vores friske burrata.

Grillet skrubbe med grillede grøntsager Få opskrifter med grøntsager på grill lige her. Tænd grillen og grill dit grønne tilbehør. Grillede grøntsager og frugt er nemt at lave og gør sig rigtig godt i samspil med sommerens øvrige retter. You can have Grillet skrubbe med grillede grøntsager using 11 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Grillet skrubbe med grillede grøntsager

  1. Prepare 4 of rensede skrubber.
  2. You need 2 of stilke brokkoli.
  3. Prepare 1 of avocado.
  4. Prepare 1 of stor tomat.
  5. Prepare of Lidt smør.
  6. You need of Salt og peber.
  7. It's of Lidt olivenolie.
  8. Prepare of Tilbehør:.
  9. Prepare of Ristede kartofler af 3 kogte.
  10. It's of Citronskiver.
  11. You need of Rygeostecreme, se opskrift på Cookpad.

Gør klar til direkte grillning af grøntsager. Krydr med salt og kværnet peber og servér på et bræt med grillede grøntsager, ærtedip og grisekæber. Lækre grillede flankesteak med ingefær - læg flankesteaken i en marinade med revet ingefær, hvidløg, chili, soja og honning - det giver en skøn og saftig steak med masser af smag. Brug denne nemme ret som tilbehør til kød eller fisk.

Grillet skrubbe med grillede grøntsager step by step

  1. 10 dejlige skrubber fra Dragør Havn, 100kr rensede..
  2. De 4 mindste skrubber smøres med lidt salt og peber og smør..
  3. Grøntsagerne skære igennem og pensles med olivenolie, salt og peber. Kartoflerne skæres i tern og ristes i olivenolie på en pande..
  4. Tænd op i kuglegrillen og når den er meget varm lægges grøntsagerne på og grilles ca. 8 minutter, derefter vendes de. Låget er på grillen hele tiden..
  5. Så grilles de ligeledes på den anden side i 8 minutter og tages derefter af og lægges på et fad..
  6. Nu lægges skrubberne på den varme grill med lidt bagepapir ovenpå hver skrubbe så det holder på smørret..
  7. Efter 5 minutter under låg vendes de om på den anden side og grilles igen 5 minutter under låg. Mærk om de er færdige, kødet skal slippe benene. Jeg serverede en skrubbe pr. person, så de 2 andre gemte jeg til en frokostsalat efter at jeg havde fjernet kødet fra benene..
  8. Anret på tallerken sammen med grøntsagerne, citronskive, kartoflerne samt rygeostecremen..
  9. Her er så skrubbesalater som jeg lavede til frokost i dag, skrubbekød, lidt salat, radiser, friske ærter, små tomater, en halv avocado i tern, lidt blomster, citronsaft og olivenolie, salt og peber..
  10. Velbekomme og god fornøjelse..

Eller spis selve retten som hovedret. Top f.eks. med mozzarella eller feta for ekstra luksus. Hovedretter med fisk opskrifter fra Alletiders Kogebog. Grillspyd med svinemørbrad, svampe, løg og asparges serveret med bønner i parmasvøb og ærter i salatkurve. Anret brødet sammen med de grillede grøntsager og Retten kan serveres alene eller sammen med grillet kød, fx oksebøffer eller kylling.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Tasty Grillet skrubbe med grillede grøntsager"

Post a Comment