Recipe: Delicious Øko kyllingeoverlår med citron,timian og hvidløg

Øko kyllingeoverlår med citron,timian og hvidløg. Stegte kyllingelår med pasta og pesto. Varm lidt olie på en pande og steg kyllingelårene gyldne på alle sider. Pres citron henover og drys med paprika, salt og peber.

Øko kyllingeoverlår med citron,timian og hvidløg Nemme og lækre kartofler i ovn. Vi spiste ovnbagte grøntsager til og som dyp en lækker hvid creme fraiche-dressing rørt med akaciehonning og timian. Opskriften på det hele får du. You can cook Øko kyllingeoverlår med citron,timian og hvidløg using 7 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Øko kyllingeoverlår med citron,timian og hvidløg

  1. You need 2 of store økologiske kyllingeoverlår.
  2. It's 1 of spsk. olivenolie.
  3. You need of salt og friskkværnet peber.
  4. You need 2-3 of kviste frisk rosmarin.
  5. You need 1/2 of citron.
  6. Prepare 8-10 of hele fed hvidløg.
  7. Prepare of Tilbehør: evt. hele bagte rondini (små runde squash).

Vi er kæmpe fans af spidskål og den stegte version er ingen undtagelse. Det lyder måske simpelt, men når spidskålen bliver stegt med citron, timian og de andre krydderurter smager det fuldkommen himmelsk. Samtidig er retten nem at lave og kan kombineres med det meste. Du er her: Aftensmad › Grillet kyllingelår med citron og timian.

Øko kyllingeoverlår med citron,timian og hvidløg instructions

  1. Gnid kyllingelårene med olie og drys med salt og peber på begge sider. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad med rosmarinkviste, skiver af citron og hele upillede fed hvidløg..
  2. Sæt fadet i ovnen og tænd på 175 grader. Kyllinger der har benet rundt har kraftigere muskulatur end konventionelle dyr, så stegetiden er længere. Kødet skal være ligenetop færdigstegt ved benene. Stegetiden er ca. 50 min. lad kødet trække 10 min. før den nydes..

I den tid tænder du grillen. Læs mere om denne opskrift på vores side. Hæld citronskal, hvidløg og salt i en morter og knus det sammen. Hæld blandingen op i en skål og tilsæt olivenolie og gurkemeje. En fyldig ret med kylling og bacon og med masser af grøntsager.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Øko kyllingeoverlår med citron,timian og hvidløg"

Post a Comment