Recipe: Tasty Salat m/hvide asparges og rejer

Salat m/hvide asparges og rejer. Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges. De smager forskelligt, men begge slags er en fantastisk lækker grøntsag og allerbedst Asparges smager bedst, når de er nænsomt tilberedt. Spis dem som snack, forret eller til hovedretten - bare nyd dem, mens du kan få dem.

Salat m/hvide asparges og rejer Rør tabasco, citronsaft og olie sammen og dryp dressingen over salaten. Green Salad with Asparagus & Peas (Salat med Asparges og rter). Hvide asparges er rigtig luksusmad og har dansk sæson Grillede asparges m. skilt remo af Brødrene Price. You can have Salat m/hvide asparges og rejer using 12 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Salat m/hvide asparges og rejer

  1. Prepare 2 of bndt hvide asparges.
  2. It's 200 g of rejer.
  3. Prepare 1 of god håndfuld ruccola.
  4. You need 4 of tomater.
  5. Prepare 4 of hårdkogte æg.
  6. You need 1 bakke of karse.
  7. You need 1 bundt of purløg.
  8. Prepare 1 spsk of dijonsennep.
  9. Prepare 2 spsk of hvidvinseddike.
  10. You need 6 spsk of olivenolie.
  11. It's of Salt og peber.
  12. You need of Hakkede mandler.

En dejlig, frisk og sprød salat med en nordisk Hvide asparges smager fantastisk og i denne enkle og nemme opskrift fra kok Adam Aamann er de. Rejer og aspargessnitter vendes i sovsen. Dild hakkes fint (tag lidt fra til pynt som ikke hakkes) og vende i som det sidste. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i pynt med rejer og dild.

Salat m/hvide asparges og rejer instructions

  1. Hak æg og put dem i en skål sammen med karse og finthakket purløg. Pisk en dressing af sennep, eddike og olie (hæld olien i lidt ad gangen) til det tykner. Smag til med salt og peber. Vend dressingen i æggeblandingen.
  2. Skræl og skær asparges ud i passende stykker, ca. 2-3 cm. Bring vand i kog og tilsæt dem. Lad dem koge i 2-3 min. Skal være sprød. Vandet hældes fra og der hældes iskoldt vand over. Lad dem dryppe af.
  3. Anret det hele på en tallerken: asparges, ruccola, tomatbåde, æggedressing, rejer og top af med finthakkede mandler. Serveres med brød.

Start fra hovedet og skræl mod roden. Hold på midten og ved roden, og knæk. Skær asparges og gulerødder i grove stykker på et rent spækbræt. Skræl de hvide asparges med en tyndskræller fra top mod bund, og skær bunden af. Pynt med rejer, skovsyre og basilikum.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Salat m/hvide asparges og rejer"

Post a Comment