Recipe: Yummy Lagkage med chokolademousse og hindbærmousse

Lagkage med chokolademousse og hindbærmousse. Den lækreste kage, der imponerer med sin sprøde kiksebund, to slags fløjlsbløde mousser og et væld af friske bær på toppen. Servér kagen i stedet for en traditionel lagkage, næste gang du skal holde fødselsdag. Lagkage fyldt med to lækre mousser - nemlig hindbær og mørk chokolade.

Lagkage med chokolademousse og hindbærmousse Lakrids og hvidchokolademousse findes bag de rustikke vægge af hvid chokolade og hindbærgelé (©DR). Lagkage med hindbær og hvid chokolademousse. Servér kagen i stedet for en traditionel lagkage, næste gang du skal holde fødselsdag, eller. You can have Lagkage med chokolademousse og hindbærmousse using 18 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Lagkage med chokolademousse og hindbærmousse

  1. It's of Lagkagebunde:.
  2. It's 3 of æg.
  3. You need 100 g of sukker.
  4. Prepare 100 g of hvedemel.
  5. You need 1/4 of tsk hjortetaksalt.
  6. Prepare of Lidt vanilje.
  7. You need 20 g of revet chokolade.
  8. Prepare of Fyld:.
  9. It's 1 1/2 of dl chokolademousse (se opskriften på mine makroner med chokolademousse.).
  10. You need 2 of dl piskefløde.
  11. You need 200 g of hindbær.
  12. Prepare 2 spsk of rørsukker.
  13. Prepare 2 of blade husblas.
  14. Prepare of Pynt:.
  15. Prepare 2 spsk of flormelis.
  16. It's of Lidt kakao.
  17. Prepare of Lidt krymmelkugler.
  18. Prepare of Friske hindbær.

Lagkage med lækre marcipanbunde, syrlig hindbærmousse og hvid chokolade - en smuk og delikat lagkage som vil pryde ethvert dessertbord. Lagkage m. chokoladecreme og hindbærmousse — Смотреть на imperiya.by. Den fantastisk flotte lagkage har sprød kiksebund, to slags fløjlsbløde mousser og et væld af friske bær på toppen. Servér kagen i stedet for en traditionel lagkage, næste gang du skal holde fødselsdag, eller som en overraskende dessert til.

Lagkage med chokolademousse og hindbærmousse step by step

  1. Pisk æggene skummende med sukkeret og vaniljen. Bland forsigtigt mel, hjortetaksalt og chokoladen i og hæld dejen i en smurt springform. Bag den midt i ovnen ca. 15 minutter, tag ud og afkøl. Giv hindbær og sukker et opkog og tilsæt de udblødte husblas. Køl af. Pisk fløden til skum..
  2. Skær kagen igennem til 3 bunde. Bland den kolde hindbærsylt med flødeskummet og sæt det på køl. På den nederste bund smøres et tyndt lag chokolademousse og lidt flødeskum. Bland hindbærsylt og flødeskummet sammen..
  3. Læg den næste bund ovenpå den med chokolademousse og smør hindbærmousse ud på bunden..
  4. Læg den øverste bund på og sigt flormelis og kakao henover, pynt med krymmel og hindbær. Lad den trække lidt inden den skæres i lagkagestykker..
  5. Kom film på og opbevar resten af kagen i køleskabet..

Lagkage med kakaolagkagebunde, chokolademousse og jordbærmousse. Pynt og overtræk er i fondant Billedet er lavet i sukkerprint. Lagkage med Kinder chokolademousse, skovbærmousse(solbær, ribs, jordbær, brombær, hindbær og blåbær) og alm. lagkagebunde. Chokolademousse kan laves på utallige måder - med og uden æggeblommer, æggehvider eller flødeskum. Denne variant er med æggeblommer og flødeskum, som giver en blød ikke for kraftig mousse, der egner godt til at servere med lidt bær eller frugt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Lagkage med chokolademousse og hindbærmousse"

Post a Comment