Recipe: Delicious Grillet laks med basilikum og mandler

Grillet laks med basilikum og mandler. Pensle laksen med olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill laksen på grillen eller i en grillpanne noen minutter på hver side (eventuelt stek den i en stekepanne), til den er passe stekt. Server laksen sammen med pastasalaten - og topp det hele med en raus klatt med basilikumpesto. basilikumblader basilikumolje basilikumolje eller chiliolje basilikumpesto basmati ris basmatiris Fisk er "fastfood" og derfor en hverdagsfavoritt hjemme hos oss.

Grillet laks med basilikum og mandler Drypp litt urtesaus og grillet sitron over det hele, og nyyyyt! Laks er ufattelig godt på grillen, særlig hvis du trer laksen på pinne og servere digg tilbehør som sataysaus eller basilikum- og persillepesto til. Skal du grille fisk, bør du velge fisk - og gjerne laks - med skinnet på. You can have Grillet laks med basilikum og mandler using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Grillet laks med basilikum og mandler

  1. It's 1 of lakseside.
  2. You need 20-30 g of grofthakkede mandler.
  3. It's 1,5-2 of spks olie.
  4. Prepare 1 of stor håndfuld frisk basilikum- finthakket.
  5. It's of Flagesalt.

Skinnet virker som beskyttelse mot varmen. Du kan godt spise skinnet, bare husk å. SuperBrugsen og Carsten Kyster, kok og kogebogsforfatter, giver dig inspiration til nem aftensmad. Gnid dem med rapsolie, og drys med salt og peber.

Grillet laks med basilikum og mandler step by step

  1. Tænd ovnen på 200grader eller tænd din grill..
  2. Bland olie og basilikum..
  3. Kom blandingen ovenpå laksesiden..
  4. Drys med hakkede mandler og godt med flagesalt..
  5. Kom den i ovnen/grillen i 20-30min..

Anret laksen med lune kartofler, tomater, forårsløg og basilikum. Top med aspargesbroccoli og dild, og dryp med limesaft. Mandler kan erstattes med andre ristede nøtter og parmesan kan byttes ut med en annen smaksrik, fast ost. Basilikum er en klassiker i selskab med tomat og mozzarella på pizza, men smager også skønt i desserter. Basilikum smager af mad fra middelhavslandene, hvor den blandt andet er uundværlig i pesto sammen med parmesan, hvidløg og olivenolie.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Grillet laks med basilikum og mandler"

Post a Comment