Recipe: Delicious Pasta med bønne-kødfri-boller :)

Pasta med bønne-kødfri-boller :). De fleste unger elsker pasta med pesto, og hvis du gerne vil have dem til at spise lidt mere grønt, så kan du 'smugle' lidt ekstra grøntsager i dem, uden de. BØNNE-, LINSE- OG GRØNNSAKSPASTA: Det er mange måter å lure grønnsaker eller belgfrukter inn i kosten på, pasta kan være en smart måte - om Vi har tatt med informasjon om hvor mye alternative ingredienser pastaen inneholder, men dette er ikke en faktor i testen. Retten er lavet med fettuccine båndpasta men andre slags pasta som skruer og spaghetti kan selvfølgelig også bruges.

Pasta med bønne-kødfri-boller :) Når det kommer til de hjemmelavede middage, så er det sjovt at gå helt amok med hjemmelavet mad i gourmetklassen (her kan Man laver ikke pølserne, men selve fyldet i pølserne, som man så kan anvende som man vil, vi har lavet paella med rejer og chorizo, og pasta med store chorizokødboller. Sund livsstil med plads til hygge og lækkerier. Jeg vil her på siden dele opskrifter og blogindlæg. You can have Pasta med bønne-kødfri-boller :) using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pasta med bønne-kødfri-boller :)

  1. It's of pasta.
  2. You need of løg.
  3. Prepare of champignon.
  4. You need of dl kogte hvide bønner.
  5. It's of dl majsmel.
  6. It's of Karl Johan pulver.
  7. Prepare of tsk japansk tamari (eller ikke for salt soya).
  8. You need of dl marinara sovs (tomat, hvidløg, krydderier fint blendet).
  9. Prepare of frisk basilikum.
  10. It's of Lidt revet parmesan.
  11. You need of Olie til stegning.

Boller i karry er en af mine livretter, og jeg har længe overvejet at lave en kødfri udgave. Detta är inte ett utstuderat maträtt, faktiskt. Förutsatt att du har pasta, smör och parmesanost naturligtvis. Använd formatet pasta du föredrar, i detta recept.

Pasta med bønne-kødfri-boller :) step by step

  1. Bland bønner, Karl Johan pulver, halvdelen af majsmelen og tamari/soya i en skål. Mos det sammen med hænderne..
  2. Hak løg og champignon meget fint, svits på en pande i lidt olie og hæld det i bønnemassen. Bland godt..
  3. Kog pasta..
  4. Form små bolde af bønnemassen (nemmest hvis du har våde hænder), ruld boldene i den resterende majsmel og steg dem i lidt olie på en pande..
  5. Lun marinara sovs og hæld det over den kogte pasta..
  6. Server pasta med bønne 'kød' bollerne. Riv lidt parmesan over og drys med frisk basilikum..

Servera pasta med en bra stänk av riven parmesanost. Om du vill dekorera med färska blad av basilika eller salvia. Med andre ord så giver alternative typer pasta mulighed for variation af den udskældte klassiker 'pasta med ketchup'. • • • Bønne- og ærtepasta. Konsistensen adskiller sig en hel del fra både almindelig og andre glutenfri pastatyper. Der er mere tyggemodstand, den er mere 'fyldig' i konsistensen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Pasta med bønne-kødfri-boller :)"

Post a Comment