How to Cook Yummy Chokoladekage/ bunde

Chokoladekage/ bunde. En helt klassisk svampet chokoladekage i bradepande toppet med frosting med flødeost og pyntet med krymmel. Black Magic Chokoladekage med mousse, chokolade og bær : Her får du opskriften på en chokoladedrøm, også kendt som Black Magic, fyldt med blød chokolade mousse og toppet med. Chokoladekage bunde: Rør smør, sukker, kaffe og vanilje skummende.

Chokoladekage/ bunde Chokoladekage-bunde: Start med at smelte chokoladen over vandbad, og lad den køle af. Pisk derefter smør og farin til en cremet konsistens. Del æggene i blommer og hvider. You can have Chokoladekage/ bunde using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Chokoladekage/ bunde

  1. It's 400 gram of alm hvidt sukker.
  2. Prepare 245 gram of almindeligt mel.
  3. You need 75 gram of kakaopulver.
  4. Prepare 1 1/2 of tsk (6 gram) bagepulver.
  5. You need 1 1/2 of tsk (6 gram) bagepulver.
  6. You need 3/4 of tsk (3 gram) salt.
  7. You need 2 of store æg ved stuetemperatur.
  8. It's 240 of ml kaffe eller vand ved stuetemperatur (jeg brugt kaffe).
  9. Prepare 240 of ml mælk ved stuetemperatur.
  10. Prepare 120 of ml rapsolie.
  11. You need 1 1/2 of tsk (6 gram) ren vanilleekstrakt.

Glasur: Smelt chokoladen og rør smør, flormelis og mælk i. Chokoladekage is a rich, dense, and gorgeous cake. Sift flour, baking powder, baking soda. Nogen foretrækker: Chokolade kage med flydende midte, og andre noget helt tredje.

Chokoladekage/ bunde instructions

  1. Forvarm ovnen til 180 grader C, og sæt ovns stativet i midten af ​​ovnen. ligge bagepapir i fromen..
  2. I en stor skål pisker du sammen sukker, mel, kakaopulver, bagepulver, bagepulver og salt..
  3. I en anden stor skål, pisker du æggene, kaffe (eller vand), mælk, olie og vanilleekstrakt..
  4. Tilsæt de våde ingredienser til de tørre ingredienser og rør, eller pisk, indtil de kombineres. (dejen vil være ret tyndt.).
  5. Bages i ca. 30 minutter, ved 180* eller indtil et tandstikker indsættes i midten af ​​kagen, kommer bare ren ud kagen.
  6. Fjern kagen fra ovn og lad den køle af på et stativ i ca. 10 minutter. Fjern derefter kagerne fra formen.

Her er en let og super velsmagende udgave af den klassiske dessert. Kagen serveres ofte ved sammenkomster såsom fødselsdage og bryllupper. Alletiders mumse chokoladekage er en populær chokoladekage, der både er svampet og lækker. Her er opskriften på alletiders mumse chokoladekage, der er blevet Danmarks måske mest kendte. Her kommer et bud på en rigtig lækker og svampet chokoladekage med en frisk.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Yummy Chokoladekage/ bunde"

Post a Comment