Recipe: Appetizing Lime ganache til macarons - Rimmers Køkken

Lime ganache til macarons - Rimmers Køkken. Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. For mig er det ved at være macarons-sæson igen (september) og måtte derfor lige lave en.

Lime ganache til macarons - Rimmers Køkken Fantastisk opskrift på Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons Hvid Chokolade Desserter Makroner Kageopskrifter Karamel Brunch Gastronomi Mad Køkken. En nem opskrift på hjemmebagte macarons. De her macarons er fyldt med hvid chokolade, som giver en dejlig sød smag. You can cook Lime ganache til macarons - Rimmers Køkken using 4 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Lime ganache til macarons - Rimmers Køkken

  1. It's 100 g of hvid chokolade, jeg brugte Callebaut.
  2. It's 1/2 of dl piskefløde.
  3. You need 1-2 of limes, fintrevet skal.
  4. You need 20 g of limesaft.

Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. For mig er det ved at være macarons-sæson igen (september) og måtte derfor lige lave en. Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer.

Lime ganache til macarons - Rimmers Køkken instructions

  1. Som hovedregel har en macaron samme farve/nuance som den smag fyldet har. Så disse macarons kunne være limegrønne eller gule. De kunne også som her være marmorerede.
  2. Smelt den hvide chokolade over vandbad.
  3. Varm fløden op til kogepunktet. Tilsæt limeskallerne og lad fløden stå lidt og trække smag.
  4. Hæld den varme fløde hen over chokoladen og begynd med en dejskraber at røre i blandingen fra midten af. Stille og roligt begynder ganachen at samle sig, emulgere, og bliver glat og blank. Tilsæt nu limesaften og rør endnu en omgang eller to. Afslut med at stavblende ganachen i et lille minut. På den måde er du sikker på, at din emulgering er helt perfekt.
  5. Stil ganachen køligt, men ikke iskoldt. Ved ca 10. grader er den tilpas i konsistensen til fx at sprøjte i macaronskaller.

Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. For mig er det ved at være macarons-sæson igen (september) og måtte derfor lige lave en. Endnu et afsnit af Mia's køkken er nu ude, og idag besluttede jeg mig for at dele min ynglings kage med jer, nemlig MACARONS. Skriv meget gerne hvis i har nogle videoer, som i gerne vil se fra mig af i fremtiden. Ellers må i have en pisse skøn dag!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Lime ganache til macarons - Rimmers Køkken"

Post a Comment