Easiest Way to Make Delicious Kylling på grill

Kylling på grill. At lave kylling på grill er klart en af mine foretrukne tilberedelsesmetoder, når jeg har en hel kylling at skulle arbejde med. Løgismoses gourmetkylling har efterhånden vundet mange danskeres hjerte. Sjekk at kyllingen er ferdig ved å se om benet er begynt å bli bevegelig.

Kylling på grill Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi har utvalg som et supermarked, fantastisk kvalitet og ordentlig lave priser. Grill en lækker grillkylling på din grill med et rotisserie. You can have Kylling på grill using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Kylling på grill

  1. You need 1/2 of kylling - stor.
  2. Prepare of Persille.
  3. It's of Lidt smør.
  4. You need 2 of skiver citron.
  5. It's of Salt og peber.

Kyllingen bliver mør, saftig og sprød. Ret: Kylling på grill rotisserie - sprød & saftig. Sæt din kylling på rotisseriet og sørg for at rotisseri-gaflerne sidder godt, så kyllingen holdes fast. Læg dine udskårne grøntsager i et ildfast fad og stil dem under kyllingen på grillen.

Kylling på grill instructions

  1. Klip det yderste led led af vinge - gnid med salt og peber. Smør bryst med smør og drys lidt ekstra salt på - stik en skive citron under brystskindet..
  2. Varm støbejernspande op på grillen- indirekte varme 180 g. læg persille citron og kylling på panden..
  3. Steg i 10 min skru ned til 120 grader og steg videre i ca 50 min - tjek at den er gennemstegt (75 grader) ellers skru lidt op og giv yderligere 10 min - lad hvile i ca 15 min. Stegetid afhænger af størrelse på kyllingen..

Kylling på grill kan serveres på mange indbydende måder, og det smager godt, hvad enten du laver den i ovn med en dejlig marinade, eller du foretrækker frisk luft og fuglekvidr, mens du tilbereder en. Legg kyllingen på en sone som gir direkte varme. La kyllingen grille noen minutter til du har en fin stekeskorpe. Du kan gjerne grille kylling- eller kalkunfiletene noen minutter på hver side slik at de får et fint grillmønster. Legg dem så over på indirekte varme slik at de kan steke ferdig på lavere temperatur.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Delicious Kylling på grill"

Post a Comment