Recipe: Appetizing Spanske pintxos svampe med karamelliseret skalottesauce - Rimmers Køkken

Spanske pintxos svampe med karamelliseret skalottesauce - Rimmers Køkken. Nemme og lækre flødeboller med mørk chokolade. Perfekte når flødebolletrangen melder sig spontant! Skønne hjemmelavede flødeboller med kransekagebund, jordbærskum og karamelliseret hvid chokolade.

Passionsfrugt parfait med en saftig kokosbund med nødder og karamelliseret hvid chokolade. Fyldte chokolader med nougat og karamelliseret nødder Find inspiration til lækre retter med svampe. You can cook Spanske pintxos svampe med karamelliseret skalottesauce - Rimmers Køkken using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Spanske pintxos svampe med karamelliseret skalottesauce - Rimmers Køkken

  1. It's 1 of baguette skåret skråt i mindst 10 skiver.
  2. You need 1 of pk markchampignon.
  3. Prepare of olivenolie.
  4. It's 3 fed of hvidløg, finthakkede eller presset.
  5. You need 2 of små skalotteløg, finthakkede.
  6. You need 1 spsk of mel.
  7. You need 1 of dl tørt hvidvin eller cherry (vigtig ingrediens i det spanske køkken).
  8. It's 1 of dl vand.
  9. Prepare 1/2 of dl persille, grofthakket.
  10. It's of tandstikkere.

Alt fra risotto til pasta, lasagne og meget mere. Du kan også bruge svampe i lasagner og æggekager - og så smager fyldte svampe også bare herligt. Derudover giver svampe fylde i retter og er derfor perfekte ingredienser til eksempelvis kødfri dage. Retten er inspireret af både det spanske og det italienske køkken, og har en dejlig smag af chorizo, rosmarin og citron.

Spanske pintxos svampe med karamelliseret skalottesauce - Rimmers Køkken instructions

  1. Rens champignonerne og fjern stokken. Tør dem i noget køkkenrulle.
  2. Varm olien op og blancher hvidløget i et minuts tid indtil hvidløget begynder at få lidt farve. Tilsæt melet og rør det hele godt igennem.
  3. Tilsæt skalotteløget og vin sammen med salt og peber. Rør. Læg låg på og lad det hele stå og simre i 15-20 min indtil løgene er blevet bløde og karameliserede.
  4. Gør brødet klar mens løgene står og simrer. Skær baguetten op og pensl med lidt olivenolie på den ene side. Tænd for grillen i ovnen. Giv brødet lidt farve på den ene side. Vend dem om og giv også den side lidt olie. Lad også dem få lidt farve. Sæt til side.
  5. Når løgene er færdige, tilsæt vandet og lad blandingen koge lidt ind 1-2 min. Hæld på et blenderglas og purér med stavblenderen. Smag yderligere til. - Hæld tilbage i gryden og kog nu champignonerne i 3-5 min til de er blevet lidt møre.
  6. Nu skal vores pints anrettes: Fordel lidt af løg-puréen på brødskiverne. Sæt en champignon ovenpå samt lidt mere af puréen. Endnu en champignon, lidt mere puré. Tredie og sidste champignon og måske igen lidt mere af puréen. Sæt en tandstik igennem. Drys med lidt persille og server.

Omeletten er faktisk en krydsning mellem en spansk tortilla og en italiensk frittata. Varm lidt olivenolie på en pande og brun kødet på begge sider. Tag kødet fra og gem det på en tallerken. Prøv denne ret, hvis du elsker flødekartofler. Læg kartofler og svampe i lag i fadet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Spanske pintxos svampe med karamelliseret skalottesauce - Rimmers Køkken"

Post a Comment