Recipe: Tasty Bagt blomkål med tahin-dressing og persille

Bagt blomkål med tahin-dressing og persille. Bagt blomkål med krydderi er et hit - og det er også sundt, nemt og billigt at lave. Jeg har efterhånden set bagt blomkål omtalt rigtigt mange steder og jeg havde set frem til at afprøve min egen version. Vi havde netop købt et godt stort blomkål hos verdens bedste grøntpusher på Djursland, så.

Bagt blomkål med tahin-dressing og persille Skyld blomkålshovedet og del det i buketter Haydari med peberfrugt og feta - opskrift på den lækreste peberfrugtcreme med feta, hvidløg, persille og græsk yoghurt. Blomkål er fantastisk, når det bages, ristes eller brankes. Her serverer vi det med en dressing af tahin (pasta af ristede sesamfrø) og en superhurtig olivenpuré. You can cook Bagt blomkål med tahin-dressing og persille using 7 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Bagt blomkål med tahin-dressing og persille

  1. It's 1 of Blomkål.
  2. It's 5 of spsk. tahin.
  3. It's 1 of dl. yoghurt naturel (kan udelades).
  4. Prepare of Citronsaft.
  5. You need of Persille.
  6. It's 2-3 fed of hvidløg.
  7. You need of Salt og peber.

Grønkålssalat med bagt blomkål og tahindressing, feta og granatæblekerner - Stinna. Broccoli Salad with Creamy Poppy Seed Dressing will be one of the best salads you ever make - guaranteed! It's packed with fresh strawberries, creamy avocado, crunchy pears, apples, salty sunflower seeds. Friskt og grønt ser det ud, og salaten er også fyldt med proteiner og energi. (©DR).

Bagt blomkål med tahin-dressing og persille step by step

  1. Skyl blomkålen og krydr. med salt, peber og hakket hvidløg. Bag det helt i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 min. til kålen er mør..
  2. Bland tahin med citronsaft, evt. yoghurt og salt og peber. Server det bagte blomkål med tahin-dressing og persille på toppen..

Anne Hjernøe lavede denne nemme salat med snittebønner i programmet 'Anne og Anders på sommerferie'. Blomkålretten har et høyt innhold av protein og er rik på vitamin C og fiber. Tahini er en god kilde til umettede fettsyrer og kalsium. Server gjerne retten med en enkel salat ved siden av, eller som del av en større middag med flere småretter. ark med plastfolie ark med rispapir aromasopp asiatisk fiskesaus asparges asparges, brokkoli eller spinat aspargesbønner assortert fisk aubergine av frisk koriander eller thaibasilikum frisk koriander og gressløk frisk koriander, finhakket frisk krydderurter frisk mynte frisk oregano frisk persille frisk. Bagt kylling og blomkål i mangochutney.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Bagt blomkål med tahin-dressing og persille"

Post a Comment