Recipe: Perfect Tre slags citronfyld til macarons - Rimmers Køkken

Tre slags citronfyld til macarons - Rimmers Køkken. Se flere idéer til Macaron opskrift, Macarons, Opskrifter. I denne guide har jeg valgt at lave macarons med citronfyld. Jeg har fundet en god opskrift der især er egnet hvis man er begynder.

Tre slags citronfyld til macarons - Rimmers Køkken Macarons har fyldt meget i mit køkken de sidste par uger - jeg har været noget nær besat. For et par dage siden lavede jeg macarons med tre forskellige fyld - hvid chokolade med lakrids, lemon curd og peanut/karamel med salt. Disse macaron er på min top tre. You can cook Tre slags citronfyld til macarons - Rimmers Køkken using 18 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Tre slags citronfyld til macarons - Rimmers Køkken

  1. You need of Citronganache.
  2. It's 1/2 of portion lemoncurd à la Jan Friis Mikkelsen, brug dog 15 g maizena.
  3. You need 100 g of hvid chokolade.
  4. Prepare 40 of ml fløde.
  5. You need 15 of ml citronsaft, økologisk, også gerne lidt citronskal.
  6. It's of lemoncurd.
  7. You need of sorte knuste peberkorn.
  8. Prepare of Citron-mascarponecrème:.
  9. Prepare 125 g of mascarpone.
  10. You need 1 of citron, øko, finrevet skal.
  11. It's 2 spsk of citron.
  12. You need 1 of tsk vanillesukker.
  13. Prepare 2-3 spsk of flormelis.
  14. Prepare of Citron-flødeostecrème.
  15. You need 80 g of hvid chokolade.
  16. Prepare 70 g of flødeost.
  17. Prepare 1 of citron, øko, fintrevet skal.
  18. It's 2 spsk of citronsaft.

De sprøde mandelbunde gemmer på sød hvid chokoladeganache og syrlig lemoncurd. En lækker sprød nøddekage med syrligt bærskum der passer godt til den søde bund. Der er mange muligheder med denne kage - lav den med dit yndlings skum. Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer - Cookpad.

Tre slags citronfyld til macarons - Rimmers Køkken instructions

  1. Som hovedregel har en macaron samme farve/nuance som den smag fyldet har. Så disse macarons bør helt klart være gule, så den der propper den i munden forventer en 'gul smag'.
  2. Citronganache: Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen Bring fløden til kogepunktet i en lille gryde, og hæld den over chokoladen Rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, til ganachen samler sig og får en smuk, blank overflade (emulgering) Smag til med citronsaft og -skal. Stavblend ganachen, fyld den på sprøjtepose og læg den i køleskabet i min. 2 timer, til den har sat sig..
  3. Klip et forholdsvist lille hul i sprøjteposen og sprøjt små cirkler ud på halvdelen af bundene. Fyld lemoncurd og lidt sort peber i midten. Saml kagerne med de resterende bundeFyld lemoncurd og lidt sort peber i midten. Saml kagerne med de resterende bunde.
  4. Citron-mascarponecrème: Rør forsigtigt alle ingredienser undtagen citronsaft sammen. Tilsæt lidt ad gangen og find den konsistens, som du gerne vil have. Bliver den lidt for tynd tilsæt evt lidt mere mascarpone og/eller flormelis.
  5. En mascarponecrème er dejlig at arbejde med, når man laver fyld til macarons. Den kan tilsættes hindbærsyltetøj eller måske passionsfrugtsaft og på den måde drejes i en helt anden retning.
  6. Citron-flødeostecrème: Smelt den hvide chokolade, køl den lidt ned og bland den så godt med flødeost og fintrevet citronskal. Smag cremen til med citronsaft, og kom den derefter i en sprøjtepose, så den kan sætte sig. Lægger du den i køleskab, så hold øje med den, så den ikke bliver for fast til at sprøjte.

Macarons kan være en svær ting at lave helt rigtigt, men heldigvis er der hjælp at hente, for nu kan du nemlig få mesteren af macarons, Nikolaos Strangas, hemmelige opskrift på de små. Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Disse macaron er på min top tre. De sprøde mandelbunde gemmer på sød hvid chokoladeganache og syrlig lemoncurd. Pisk videre, til marengsen er sej og blank og næsten afkølet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Tre slags citronfyld til macarons - Rimmers Køkken"

Post a Comment