How to Cook Appetizing Æblekage med valnødder og rosmarin

Æblekage med valnødder og rosmarin. Kombinationen af æbler, rosmarin og valnødder er fænomenal. Hak rosmarin, og vend med æbler. Fordel rosmarinæblerne skødeløst på toppen af dejen, og drys med valnødder.

Æblekage med valnødder og rosmarin Stegte æbler med rosmarin er en opskrift på en anderledes og lækker måde at bruge havens æbler på. Nem opskirft på en sprød og lækker budapestrulle med kirsebær. Budapestrulle er en nøddemarengsroulade, som man fylder med fløde Især æble kage tid. You can cook Æblekage med valnødder og rosmarin using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Æblekage med valnødder og rosmarin

  1. You need 200 g of smør.
  2. Prepare 200 g of rørsukker.
  3. You need of revet skal af 1 citron.
  4. It's 4 of store æg.
  5. You need 150 g of mandel mel.
  6. You need 75 g of hvedemel.
  7. You need 1 1/2 of tsk. bagepulver.
  8. You need 2 of tsk. vaniljesukker.
  9. It's 4 of æbler.
  10. Prepare 4 of kviste frisk rosmarin.
  11. Prepare 50 g of hakkede valnødder.

Hjemme hos mig er vi store fans af den klassiske gammeldags æblekage og den velkendte æblecrumble; de fungerer bare altid. Farmors opskrift på den klassiske æblekage strøet med sukker og kanel på toppen. En hurtig og altid vellykket kage, hvis du får uventede gæster. Her er farmors lette, gode og ikke mindst hurtige opskrift på en klassisk æblekage drysset med sukker og kanel.

Æblekage med valnødder og rosmarin instructions

  1. Tænd ovnen på 180 grader. Pisk smør, sukker og limeskal godt sammen. Pisk ca. 10-15 min. til sukkeret er opløst..
  2. Tilsæt æggene et ad gangen, mens der piskes mellem hvert æg..
  3. Bland mandelmel med hvedemel, bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen. Dejen må gerne være lidt luftig..
  4. Fordel dejen i en springform på ca 25 cm Ø, beklædt med bagepapir..
  5. Skræl æblerne og skær dem i både. Hak rosmarin, og vend med æbler. Fordel rosmarinæblerne skødeløst på toppen af dejen og tryk dem ned. drys med valnødder eller hvad du har liggende af lign..
  6. Bag kagen i ca. 50 min. Mærk efter med en kød nål, om kagen er bagt. Hænger der dej ved, bages kagen lidt længere tid. Velbekomme Morten Tom-P.

Smager himmelsk, og er lynhurtig at. Mitt Kök. Æblekage med æblemos, rosiner og valnødder. Lækker og svampet kage, til eftermiddagskaffen. Klik her og se opskriften. Æblekage med valnødder. Æblemosen gør den krydrede kage dejlig svampet. Æblekage med farin og kanelkrydrede æbletern. Æblemos. Kyllingelår med citron, hvidløg og rosmarin.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Appetizing Æblekage med valnødder og rosmarin"

Post a Comment