How to Make Tasty Bøf med mangosalsa og bagtkartoffel

Bøf med mangosalsa og bagtkartoffel. Bøf med mangosalsa og bagtkartoffel Opskrift af Christina Boothong-Andersen - Cookpad. Braiseret dyrekølle med rodfrugter, svampe, gremolata, selleripuré og ovnbagte jordskokker - Rimmers. Hæld vandet fra, og gem ½ l kogevand.

Bøf med mangosalsa og bagtkartoffel Smag til med salt og peber. Server Bøf Stroganoff med kartoffelmos og en frisk salat. Lag mangosalsa; kutt mango, rødløk og chilli og bland sammen. You can have Bøf med mangosalsa og bagtkartoffel using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Bøf med mangosalsa og bagtkartoffel

  1. You need 4 of stk. Bagekartoffel.
  2. Prepare 1 of stk mango.
  3. It's 1 of stk. Peberfrugt.
  4. You need 0,5 of stk rødløg.
  5. Prepare 0,5 of spsk. Akaciehonning.
  6. Prepare 1 of stk lime.
  7. Prepare 4 of stk bøf.
  8. You need of Smør.
  9. Prepare of Salt.
  10. It's of Olivenolie.

Monter burgeren; legg på kjøttet og topp med mangosalsa. Velkommen til Bøf & Bolle i Kulturhuset Trommen. Med venlig hilsen Bøf og Bolle. Hørsholm kommune, Trommen og vi har et forslag til jer.

Bøf med mangosalsa og bagtkartoffel instructions

  1. Vask og skrub kartoflerne grundigt og prik dem fem gange hver med en gaffel. Læg kartoflerne på en tallerken og giv dem 10-15 min i mikroovnen på fuld effekt. Vend dem og giv dem og giv dem 10-15 min på den anden side også ved fuld effekt. Hold derfor øje med kartoflerne undervejs og stik i dem med en gaffel for at mærke, om de er bløde og gennembagt hele vejen igennem. Hvis ikke, giver du dem bare lidt mere. Husk, at tilberedningstiden bliver længere, jo flere kartofler du laver af gangen..
  2. Skræl mangoen. Skær begge ender af, så du kan stille mangoen på højkant, på et spækbræt. Skær kødet af på begge sidder langs stenen, og skær dem i fine tern..
  3. Vask peberfrugten, fjern kernerne og skær dem i fine tern sammen med rødløget. Bland mango, peberfrugt, rødløg sammen med lidt basilikum eller andet grønt. Smag til med honning og lidt limesaft..
  4. Krydre bøfferne med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande..
  5. Top bøfferne med mangosalaten og serveres med bagt kartoffel og en smør klat i midten..

Vi afholder en minikoncert på plænen foran vores terrasse, såfremt vejret tillader det, ellers rykker vi inden for. Del pasjonsfrukten i to og skrap ut fruktkjøttet med en skje. Tilsett hakket koriander og smak salsaen til med limesaft. Priser og utlevering Hjelp og kundeservice Bli bedriftskunde Kvalitet og holdbarhet. Du har ingen varer i handlekurven.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Tasty Bøf med mangosalsa og bagtkartoffel"

Post a Comment