Recipe: Delicious Nem chokoladekage med flødeskum og friske bær

Nem chokoladekage med flødeskum og friske bær. Chokoladekage med chokoladestykker, mandler, vaniljesauce og masser af friske bær. Anvend de bær du bedst kan lide - eller pynt kagen som her, hvor dine gæster selv kan vælge lige præcis de bær som de ønsker! Jeg fordelte smørcremen på begge sider og lagde så hakkede friske jordbær imellem Jeg supplerede desuden med flødeskum, da mine gæster syntes at den ikke var fed nok.

Nem chokoladekage med flødeskum og friske bær Selve bunden består af en nøddemarengs, som både smager og ser fantastisk ud. · Bastogne kage med marengs, vanilje flødeskum og friske bær. En nem og lækker kage, med smagen af sommer. Denne chokoladekage med kærnemælk er svampet og lækker og meget nem at lave. You can have Nem chokoladekage med flødeskum og friske bær using 9 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Nem chokoladekage med flødeskum og friske bær

  1. You need 200 g of virkelig god chokolade. Fx fra Friis Holm.
  2. You need 200 g of økologisk smør.
  3. Prepare 250 g of sukker.
  4. You need 5 of hele æg.
  5. You need 1 spsk of hvedemel.
  6. Prepare 30 g of pecannødder, hakket.
  7. It's of Tilbehør: flødeskum af 2 dl piskefløde.
  8. You need 1 of tsk rørsukker til flødeskummet.
  9. You need of Friske bær, jordbær, hindbær og blåbær. Evt rosenblade.

Brownies isdessert med is, jorbær og flødeskum. Isdessert med brownies, is og friske bær. Opskrift på en nem dessert med mørk og hvid chokolade yoghurtmousse, anrettet i portionsglas. Skovbærmousse kage med cookiebund og mælkechokolade - bunden er lækker og chewy, moussen frisk og luftig.

Nem chokoladekage med flødeskum og friske bær step by step

  1. Smelt smørret i den kasserolle ved lavt blus og tilsæt chokoladen. Tag af blusset og lad det varme smør smelte chololaden..
  2. Jeg viser lige hvilken chokolade jeg brugte, det er en vidunderlig chokolade,.
  3. Slå de 5 æg op i skålen til røremaskinen..
  4. Tilsæt sukkeret og pisk det skummende på maskinen..
  5. Så skulle det gerne se sådan ud..
  6. Bland chokolade/smør blandingen op i æggesnapsen og vend rundt så det bliver en ensartet masse..
  7. Vej pecannødderne af og rist dem lidt på en pande.
  8. Hak dem groft og bland dem samt hvedemelet i dejen..
  9. For en springform med bagefolie. Sæt klemmer på for at holde sammen på bagefolien som er klippet op så den kan forme sig til springformen..
  10. Hæld det meste af dejen i springformen og fjern klemmerne i den bagning. Resten af dejen hældes i en silikoneform til mindre kager. De bages i oven ved 180 grader varmluft, de små fik 25 minutter. Den store kage 35 minutter. De må endelige ikke bages tørre. Lad dem stå til næste dag i formene..
  11. Når de skal serveres vendes den store kage ud på et kagefad, evt. et på fod hvis du har sådan et. Pynt med flødeskum og frugt! Drys evt lidt rosenblade af duftede roser ovenpå hvis du er så heldig at have en have med duftende roser..
  12. Velbekomme og god fornøjelse..

Krem med smak av kaffe Visp fløte, sukker og kaffepulver til krem. Løsne kaken fra formen og legg den over på et fat. Bre kremen utover kaken eller Nøttebunnen kan toppes med andre deilige saker som for eksempel vaniljekrem og friske bær. Det er også godt å dynke den med litt portvin eller whisky. Efterårsferien står for døren, og GreenGate, Karla og jeg er gået sammen om at inspirere til en nem og hurtig chokoladekage med hindbærguf.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Nem chokoladekage med flødeskum og friske bær"

Post a Comment