Recipe: Yummy Hamburgerryg i stegeso med spidskål og porrer

Hamburgerryg i stegeso med spidskål og porrer. Rens porrerne og skær dem i skiver. Grønsager klargøres og skæres i mindre stykker. Gulerødder, spidskål, forårsløg og hvidløg kommes i stegesoen.

Hamburgerryg i stegeso med spidskål og porrer Laks med porrer er en populær hverdagsret, hvor du også kommer spidskål og gulerødder i fadet. Fiskeretten bages nemt i ovnen og kan serveres med lidt pasta. Hamburgerryg er et fantastisk velsmagende stykke kød, som vi i vores familie desværre får for sjældent. You can cook Hamburgerryg i stegeso med spidskål og porrer using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Hamburgerryg i stegeso med spidskål og porrer

  1. Prepare 1 of Hamburgerryg uden net.
  2. You need 1 bundt of porrer (3 stk).
  3. You need 3-4 of løg.
  4. Prepare 4-5 fed of hvidløg.
  5. It's 1/2 of spidskål.
  6. Prepare 1 of ds. Hakkede tomater.
  7. It's 5-6 of soltørrede tomater.
  8. Prepare of oksefond.
  9. Prepare of salt og peber.
  10. You need 4-5 of Gulerødder.

Når det så endelig skal være, så skal den Møre koteletter med grøntsager og lækker flødesovs i stegeso. En skøn ret med løg, porrer og tomat og nakkekoteletter af en hel nakkesteg. Er det kartoffelmos, ris eller ganske almindelige kartofler. Jeg fandt et par porrer som også havde set bedre dage, men de inderste lag var sprøde og friske, så de blev Hamburgerryg i stegeso.

Hamburgerryg i stegeso med spidskål og porrer step by step

  1. Rens porrerne og skær dem i skiver. Gulerødder skrælles og skæres i skiver. Spidskål snittes groft (eller efter smag). soltørrede tomater skæres i mindre stykker..
  2. Løg skæres i tern og Hvidløg snittes og svitses på en pande. Gulerødder kan eventuel også få en tur på panden men er ikke nødvendig..
  3. Grønsager, 3/4 af løg/hvidløg, soltørrede tomater og hakkede tomater kommes i stegesoen og vendes sammen. Hæld oksefond i til grønsagerne er næsten dækket..
  4. Læg Hamburgerryggen på toppen af grønsagerne. Resten af løg/hvidløg fordeles på hamburgerryggen..
  5. Sæt stegesoen i en kold ovn. Steges ved 200 grader varmluft i min. 2,5 time (Kernetemperaturer skal helst ende på 68 grader). Hamburgerryggen tages af stegesoen, lad den hvile i 10 min inden den skæres i skiver. Serveres med grønsagerne fra stegesoen..

Jeg skal lave denne ret til vores gæster på lørdag. Smag til med salt og peber og evt. et par dråber æbleeddike. Lun pitabrødet og del derefter pitabrødet i to. Fyld salat i bunden, fintsnittet spidskål og til sidst små rosetter af hamburgerryg, feta og ærtespirer. Imellem hvert lag kommes lidt ærtecreme.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Hamburgerryg i stegeso med spidskål og porrer"

Post a Comment