How to Prepare Appetizing Friske forårsruller med rispapir - Rimmers Køkken

Friske forårsruller med rispapir - Rimmers Køkken. Jeg er helt vild med de her vietnamesiske forårsruller eller friske forårsruller, som mange også kalder dem. Og nogle kalder dem også rispapirruller, da de rigtig nok er lavet af rispapir. Man fylder nemlig rispapir med en masse lækre grøntsager, ruller dem sammen som en forårsrulle og serverer.

Friske forårsruller med rispapir - Rimmers Køkken Og tag ikke fejl: Friske forårsruller er ikke det samme som de almindelige, friturestegte forårsruller, du sikkert kender i forvejen. Friske forårsruller med rispapir - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Fantastisk opskrift på Friske forårsruller med rispapir - Rimmers Køkken. You can cook Friske forårsruller med rispapir - Rimmers Køkken using 28 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Friske forårsruller med rispapir - Rimmers Køkken

  1. You need of Rispapir.
  2. Prepare of Evt risnudler.
  3. It's of Grøntsager, salat, krydderurter, frugt:.
  4. You need of agurk.
  5. You need of gulerødder.
  6. Prepare of rød peber.
  7. Prepare of avokado.
  8. It's of blandet salat.
  9. Prepare of mynte.
  10. Prepare of koriander.
  11. It's of mango.
  12. Prepare of æble.
  13. Prepare of ....
  14. Prepare of Eventuelt proteiner:.
  15. It's of kylling eller.
  16. You need of rejer eller.
  17. Prepare of laks eller.
  18. Prepare of oksekød eller.
  19. It's of tufu eller..
  20. Prepare of ...
  21. Prepare of Peanutbutter sauce:.
  22. You need 4 spsk of peanut butter, gerne crunchy.
  23. It's 2 spsk of soyasauce.
  24. Prepare of lidt limesaft.
  25. It's 4 spsk of vand.
  26. You need 1 spsk of sød chilisauce.
  27. Prepare of lidt revet ingefær.
  28. You need of evt 1/2 tsk sukker.

Jeg er absolut ikke verdensmester i at rulle friske forårsruller, men det betyder heldigvis ikke noget for smagen. Disse friske, vietnamesiske forårsruller er både sunde og lette, samtidig med at det smager fantastisk. Fyldet kan varieres i en uendelighed. Vi lavede forårsrullerne som forret til en middag med en flok venner.

Friske forårsruller med rispapir - Rimmers Køkken instructions

  1. Gør grøntsager i stand og skær dem i tynde stave. Skyld salat. Skyld og tag bladene af krydderurterne.
  2. Find et rent viskestykke, som du stænker med vand, så det er let fugtigt. Det skal du bruge til at lægge rispapir på.
  3. Find fx en tallerken, som er lidt større end rispapiret. Fyld det med koldt vand.
  4. Det er en god idé at holde ekstra godt øje med de første stykker rispapir, som du skal bløde op. - De må ikke blive alt for bløde, som gør dem lidt svære at arbejde med. Læg et stykke rispapir i vandet og brug fingrene til at holde øje med, hvor blødt det er. Efter ca 15 sek er det blevet bøjeligt, men ikke helt blødt. Læg det over på viskestykket.
  5. Nu er det tid at fylde dem med de lækre friske ingredienser. - Vigtigt er det, at stramme rispapiret lidt omkring fyldet (med forsigtighed). Sørg også for at lukke pølsen i siderne.... Nogen vælger at servere forårsrullen som en lukket pølse. Andre skærer den i to, så man kan kigge ind til fyldet.
  6. Peanutbutter sauce: Bland alle ingredienserne. Husk at smage til, så du rammer præcis den smag, du vil kunne lide. Smag igen inden sukkeret tilsættes.

Da hovedretten ankom var alle mætte, da forårsrullerne smagte så godt, at det var umuligt at. Rispapir kan være en lille udfordring ved første øjekast, men er overraskende nemme at håndtere - og så kræver de ellers bare en smule fingerfærdighed for at få dem samlet og gjort spiseklare. Se opskriften herunder, hvor du får en omgang friske forårsruller med knasende grønt og spicy kylling! En nem og hurtig ret, som primært indeholder protein. Den mætter godt og booster din forbrænding.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Friske forårsruller med rispapir - Rimmers Køkken"

Post a Comment