How to Make Appetizing Indbagt steg (til 5-6 pers.)

Indbagt steg (til 5-6 pers.). Min absolutte yndlingsråvare bakskuld stammer fra min hjemegn i det sydvestjyske. De traditionelle tilberedningsformer er meget enkle, hvor fisken serveres som den er eller blot let opvarmet. Fyldet: Skær porren i strimler og hak champignon og bacon.

Indbagt steg (til 5-6 pers.) Steg baconenternene til de er sprøde og læg dem på fedtsugende papir. Fyldet: Skær porren i strimler og hak champignon og bacon. Svits porren i smør, til den er blød. You can cook Indbagt steg (til 5-6 pers.) using 14 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Indbagt steg (til 5-6 pers.)

  1. Prepare 1 of rulle færdigkøbt butterdej (eller hjemmelavet, naturligvis).
  2. You need of Diverse grøntsager til fyldet (alt efter smag) -.
  3. It's of på billedet var det 1 porre i skiver.
  4. Prepare 8 of stk. champignon, delt i mundrette stykker.
  5. You need 1 of gulerod i små tern.
  6. It's 1 of løg i tern.
  7. It's 1 of lille persillerod i små tern.
  8. It's 2 of "portioner/klumper" frossen, hakket spinat.
  9. Prepare 3 fed of hvidløg.
  10. You need of Fedtstof (smør, margarine el. olie) til stegning af grøntsagerne.
  11. It's of Salt og peber.
  12. It's of Ca. 200 g flødeost med krydderurter.
  13. Prepare of Kold, stegt steg (2-3 stykker pr. person alt efter appetit).
  14. It's 1 of sammenpisket æg til pensling.

Tilsæt derefter champignon og presset hvidløg og svits til al væden er fordampet. Steg baconenternene til de er sprøde og læg dem på fedtsugende papir. See great recipes for Farserede store brune champignoner too! Nemme, ret hurtigt bagte - og egner sig både til hverdag og fest!

Indbagt steg (til 5-6 pers.) step by step

  1. Grøntsagerne steges i fedtstoffet, til alt er klart, men stadig med bid i (hold champignons tilbage, til de andre ting er godt i gang med stegningen, og giv dem bare ca. halvdelen af tiden) - i alt ca. 5 min. (hvis spinaten stadig er frossen, tager det lidt længere tid). Til sidst krydres med salt og peber - smag det til mht. mængde af salt og peber og grøntsagernes sprødhed......
  2. Flødeosten gøres cremet i en skål ved at røre i den - og de let afkølede grøntsager blandes i. Det mikses godt sammen til en lind masse..
  3. Butterdejen foldes ud (eller rulles ud til en plade på ca. 25x35 cm, hvis den er hjemmelavet) - godt halvdelen af grøntsagsblandingen fordeles omkring dejmidten, så der stadig er plads til at folde dejen sammen om det hele til sidst. Skiverne af steg (jeg brugte en optøet okseculotterest fra en gæstemiddag nogle uger forinden) sættes opret og tæt sammen (se evt. billedet) ned i grøntsagerne, og resten af grøntsagsblandingen fordeles over kødet til sidst..
  4. Kanterne på butterdejen pensles godt med æg, og dejen foldes sammen, så stegen er godt pakket ind ved overlapningen og i siderne. Man kan evt. "låne" dej fra siden, hvis det kniber med dejmængden i samlingen (bare husk at pensle lapperne godt med æg, der agerer som lim)..
  5. Pakken placeres i et ovnfast, smurt fad eller på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad og bages i ca. 30 minutter ved 200 grader (forvarmet, varmluft). Kig til den efter ca. 25 min. - når dejen er flot brun, er den færdig. "Indmaden" skal i princippet bare varmes godt op, og stegen må naturligvis helst ikke blive tør......
  6. Smager super godt, og kan serveres med fx blandede rodfrugter, kartofler og en god sovs (bearnaise smager godt til).... En lækker bønnesalat eller blandet salat og pasta er bestemt heller ikke dårligt! Man kan få brugt nogle rester og variere tingene efter smag, og med især købedej er der ikke noget at frygte i forhold til at indbage😉..

Punktvis på den måde, at man sagtens kan gå og lave andre ting ind. Steg gerne en lille frikadelle først, og smag efter om der skal krydres mere. Du kan sagtens tilsætte stegte svampe eller andet grønt til farsen. Det er vigtigt at pensle dejen, inden den kommer i ovnen. Brug æg til at pensle med.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Appetizing Indbagt steg (til 5-6 pers.)"

Post a Comment