Recipe: Tasty Braiseret oksebryst/kalve spidsbryst

Braiseret oksebryst/kalve spidsbryst. Spidsbryst er den forreste del brystet. Her får du en nem og lækker opskrift på braiseret spidsbryst. En lækker sovs er med som bonus..

Braiseret oksebryst/kalve spidsbryst Braiseret kalve spidsbryst-saltbagt løg-karamelliseret løg pure Bagt hvidløg-fløde/tomatsauce-pommes duchess.. Onsdag: Oksebryst med kartofler, peberrodssauce og rødbede. Torsdag: Karbonader med stuvet ærter og gulerod. You can cook Braiseret oksebryst/kalve spidsbryst using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Braiseret oksebryst/kalve spidsbryst

  1. It's 1 stykke of spidsbryst ca. 1,5 kg.
  2. It's 2 of tsk fint salt.
  3. Prepare 1/2 of tsk sukker.
  4. It's of klaret f smør 250 g usaltet smør.
  5. You need 1 of gulerod.
  6. Prepare 1 of kvan øl.
  7. It's of krydderurter:.
  8. It's 1 stilk of frisk kvan.
  9. You need 2 of stilke oregano.
  10. You need 2 of stilke sar.
  11. It's 2 of stilke isop.
  12. Prepare of salt og peber.

Fantastisk opskrift på Braiseret oksebryst/kalve spidsbryst. Gammeldags mad vender jeg tilbage til - men jeg forsøger, at forny lidt! Dette stykke spidsbryst - blev modtaget rigtig godt. Jeg giver opskriften men da der også var lidt leg med smag, så er det måske mere til inspiration.

Braiseret oksebryst/kalve spidsbryst step by step

  1. Bland sukker og salt - gnid kødet godt. Pak ind i husholdningsfilm - læg i køleskab ca. 24 timer - gourmet saltning..
  2. Tag kødet ud af køleskab og tør det godt..
  3. Klaret smør, tilbereder du ved at smelte smørret over svag varme - det tager tid. Det er nemmest på en stor pande. Når det skummer fjerner du skummet. Hæld smørret i en skål uden bundfald. Det brunede smør som er rent fedt og kan derfor klare høje temperaturer..
  4. Jeg valgte at tilberede på grill men i støbejerns gryde. Du kan naturligvis tilberede i ovn men brun så kødet på komfur i støbejerns gryde, før du sætter i ovn. Varm gryden rigtig godt op og kom 4-5 spsk klaret smør i gryden. Brun kødet godt på begge sider. Tilsæt gulerod og krydderurter, salt og peber - skru ned for varmen..
  5. Tilsæt så øl og læg låg på. Jeg lukker grillen og har en temperatur på ca. 130-140 grader - lov det simre i ca. 3 timer - vendte kødet undervejs og tilsatte lidt vand - et par gange..
  6. Stegetiden afhænger af kødets tykkelse. Når kødet er færdigt slukkes for varmen og ved servering skæres skiver. Jeg serverede med nye kartofler og spidskålssalat..
  7. .

Vores huskok laver Vietnamesisk pho med braiseret oksebryst. "Pho" er en berømt suppe fra Hanoi, og betragtes af mange som Vietnams nationalret. Braiseret oksebryst med forskellige tilberedninger af løg, knoldselleri, kartoffelfondant og sauce. Adam Aamann lavede i Madmagasinet en flot menu med fokus på smag og neurogastronomi, der forbedrer hele vores spiseoplevelse. Her er opskriften på hovedretten med braiseret oksebryst. Spidsbryst klar til at komme i ovnen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Braiseret oksebryst/kalve spidsbryst"

Post a Comment