Recipe: Perfect Laks m. Æg, kartofler og asparges

Laks m. Æg, kartofler og asparges. Kartofler Kartoflerne skrubbes og vaskes og lægges derefter i en gryde med vand tilsat salt. Skyl og skær bunden af aspargesbundtet. Læg de grønne asparges på panden med det smeltede smør i et par minutter.

Laks m. Æg, kartofler og asparges De fantastisk lækre grønne asparges er en en skøn forårsbebuder. De lækre grønnes asparges kan grilles eller koges og bruges som snacks, forretter, i salater, og meget meget mere. Server dampende varme nykogte kartofler og grønne asparges til. You can have Laks m. Æg, kartofler og asparges using 7 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Laks m. Æg, kartofler og asparges

  1. Prepare 250 gram of laks.
  2. You need 500-800 gram of kartofler.
  3. It's Bundt of asparges.
  4. You need 2 of æg.
  5. It's of Bbq/chili-krydderi.
  6. You need of Salt og peber.
  7. It's drys of Persille og skovsyre som.

Den marinerede laks kan ligeledes pensles med olie og lægges i et ildfast fad, med skindsiden nedad. Laks og asparges er en klassisk kombination og utrolig velsmagende. Her serveres de med kartoffelmos tilberedt med kærnemælk og grillede forårsløg som tilbehør. Skøn opskrift på en sund og velsmagende ret med stegt hornfisk, asparges og nye ærter og kartofler.

Laks m. Æg, kartofler og asparges step by step

  1. Tænd ovnen på 200°.
  2. Skrub kartoflerne og hæld dem i en gryde med letsaltet vand..
  3. Sæt fadet med laksen ind i ovnen, lad den tilberede 15-20 minutter, alt efter tykkelsen på fadet og laksen..
  4. Når der er cirka 5 minutter tilbage hos kartoflerne og laksen, så begynd at lave pocherede æg..
  5. Hæld cirka en liter vand ned i en gryde. Vandet må ikke koge, men simre. Få vandet til at cirkulere rundt (lav en tornado) og hæld derefter ægget ned gryden. Vandets bevægelse vil sørge for, at æggehviden pakker blommen ind. Det kan godt være svært (bare se mit billede)..
  6. Imens du laver æggene, så find en bambusdamper og damp dine asparges..
  7. Slå æggene ud i hver deres glas (eller skål. Det du foretrækker)..
  8. Anret retten og drys med lidt persille og skovsyre.

En rigtig sommerret med alt det bedste fra den danske have. (©DR). Stegt hornfisk med asparges og nye ærter. Solen skinner, og der er friske asparges på hylderne! Selv om de danske asparges endnu ikke har stukket hovederne op gennem mulden, er der f… Samsø Turist- og Handelsstandsforening. Du kan få grønne og hvide asparges, og de er nemme i køkkenet, men tilberedes lidt forskelligt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Laks m. Æg, kartofler og asparges"

Post a Comment