How to Cook Tasty Boller i karry#fof#my

Boller i karry#fof#my. Boller i karry er en god gammel klassiker ved de danske middagsborde. Til trods for at flere medier havde boller i karry som en af favoritterne, blev det dog ikke den populære karryret der løb med sejren. This Danish recipe is called Boller I Karry which directly translated into English would be Danish Meatballs in Curry.

Boller i karry#fof#my It has a delightful curry flavor and a little sweet from the apple´s chunks. Boller i Karry is a very popular recipe. Learn how to make/prepare Danish Meatballs In Curry by following this easy recipe. You can have Boller i karry#fof#my using 23 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Boller i karry#fof#my

  1. Prepare of Kødboller:.
  2. You need 400 g of hakket kalv og flæsk 4-7%.
  3. You need 1 of tsk. salt.
  4. You need 1 of fint hakket løg.
  5. It's 1 of æg.
  6. You need 50 g of fint revet grøntsager efter eget valg, gerne rodfrugter.
  7. It's 1 spsk of kartoffelmel.
  8. It's 1 of dl. vand ca.
  9. You need of Salt og peber efter smag.
  10. Prepare 10 of stk peberkorn.
  11. You need 2 of stk lauerbærblade.
  12. Prepare 2 of stilke frisk timian.
  13. You need 1 of kaffefilter og lidt snor.
  14. It's of Karrysovs.
  15. It's 1 of spsk. olie.
  16. It's 1 of fint hakket løg.
  17. You need 1 of æble i tern.
  18. It's 2 fed of hvidløg presset.
  19. Prepare 150 g of blandet grønt i tern efter eget valg, gerne rodfrugter.
  20. You need 2 of kartofler i tern.
  21. Prepare 1-2 spsk of karry alt efter hvor stærk sovsen skal være.
  22. It's of Evt. maizena til jævning.
  23. Prepare of Tilbehør: Brune ris.

God dansk klassisk mad: Boller i karry her serveret som ristaffel med tilbehør on-the-side. Boller i karry er en rigtig familiefavorit. Boller i karry er en af danskernes mest elskede hverdagsretter, fordi den er nem, hurtig, billig og smager helt fantastisk. Danish Meatballs in Curry Sauce (Boller I Karry).

Boller i karry#fof#my step by step

  1. Star med at sætte en gryde vand over til kødbollerne. Tag kaffefiltret og læg peberkorn, laurbærblade og timian i. Snor kaffefilter til med snor og læg posen i vandet. Kog bouillon op..
  2. Gør alle grøntsagerne klar til både kødboller og sovs. Det er selvfølgelig vejledende mængder, så hvis der ønskes flere grøntsager tilføjer man lidt ekstra..
  3. Kødboller: Rør hakket kalv og flæsk med salt. Tilsæt de fint revne grøntsager og kartoffelmel. Rør farsen godt sammen. Tilsæt ca. 1 dl vand. Form kødbollerne med en spiseske og lad dem simre i bouillon til de flyder ovenpå + ca. 5 min. Kødbollerne tages op af gryden og drypper af i en sigte. Husk at gemme bouillon til sovsen..
  4. Brune ris: Sæt risen igang. Brune ris tager mellem 35 og 45 min at koge alt efter hvilken type man har købt. Læs på bagsiden for mængde og opskrift til 4 personer..
  5. Karrysovs: Varm olien i en tykbundet gryde. Tilsæt alle grøntsagerne, svits dem let til de er bløde. Tilsæt karry og svits let, pas på den ikke bliver brændt. Tilsæt bouillon til det står over grøntsagerne og kog dem møre. Blend sovsen og smag til med salt, peber og gastrik. Tilsæt kødbollerne. Varm retten igennem. Server med brune ris og en god salat..

This great tasting traditional Danish recipe is very popular amongst Danes of all ages. Do not be concerned if you are not a fan of spicy food. Boller i karry er jo næsten en dansk nationalret, trods det nærmest asiatisk klingende navn. Her har jeg lavet boller i karry med en blanding af kalve- og svinekød, og det synes jeg fungerer bedst. Boller i karry er en populær ret, og ikke kun i børnefamilerne.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Boller i karry#fof#my"

Post a Comment