Recipe: Delicious Ovndampet torsk med det hele!

Ovndampet torsk med det hele!. Dejlig nem hovedret med purløgsdressing. Øl kan erstattes med bouillon. Der er ingen ben i at filetere fisk - lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole. Skøn klassisk servering af delikatessen, kogt torsk.

Ovndampet torsk med det hele! Når det nye år banker på døren, skal du selvfølgelig lave denne super lækre og lette ret - det er en helt klassisk nytårstorsk. Sofie Meurs-Gerken поделился(-ась) публикацией в Instagram : "Klassisk kogt torsk med det hele 🐟🍴 #aftensmad #kogttorsk #kogttorskmeddethele #liggergodtimaven…" • Fyld en hel torsk med smør og urter, smid den i ovnen med en halv flaske hvidvin, og oplev ren magi. Rank og flot som man vil servere den på et sølvfad. You can have Ovndampet torsk med det hele! using 21 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Ovndampet torsk med det hele!

  1. You need 1 of stk torskeryg, 370 g.
  2. It's 1 of tsk salt.
  3. You need 4 of skiver citron 15 g smør.
  4. You need of Lidt peber.
  5. Prepare 1 spsk of gule sennepsfrø.
  6. It's 1 spsk of brune sennepsfrø.
  7. Prepare of Lidt æbleeddike.
  8. It's of Lidt vand.
  9. Prepare 2 of hårdkogte æg.
  10. You need 6 of dehydrerede rødbeder.
  11. You need 2 spsk of vindruekerneolie.
  12. It's 1/2 spsk of balsamisk eddike.
  13. Prepare of Salt og peber.
  14. Prepare 1 of stk friskt peberrod, skrabet.
  15. You need 1 pakke of økologisk tørsaltet bacon.
  16. You need 1 spsk of vindruekerneolie.
  17. You need of Rosmarin og peber.
  18. You need 1 of dl peberrodssovs, rest fra oksekød med peberrodssovs (se Cookpad).
  19. It's 1 of dl piskefløde.
  20. It's 750 g of små kartofler.
  21. Prepare of Lidt grønt til pynt.

Pensl fisken over det hele med smeltet smør og krydr godt med salt og. I detta recept är det sprödbakad torsk som serveras ihop med egengjord remouladsås. Salta pickles grovhackas och blandas sen ned i smetanan. Äts ihop med kokt potatis och salladsärtor. Kokt torsk med äggsås, ett snabblagat middagsrecept med fisk som passar lika bra till vardags som till söndagsmiddagen.

Ovndampet torsk med det hele! step by step

  1. Start med at lægge alle ingredienserne frem på køkkenbordet. Skrub rødbederne grundigt og kom salt, peber og olie på og kom dem i ovnen ved 200 grader i ca 2 1/2 time, dækket med staniol. Kom de 2 slags peberkorn i en lille gryde med vand og æbleedddike og lad dem simre 1 time til de er møre..
  2. Læg baconen på panden med lidt vindruekerneolie ved svag varme og dæk med rosmarin og steg dem til de er sprøde på begge sider. Køl af på køkkenrulle..
  3. Gør torskeloinen klar ved at salte den og lægge den i et ovnfast fad dækket med cirtonskiver og smørklatter. Sæt et stegetermometer i midten af fisken. Sæt det til at bippe ved 45 grader. Når rødbederne er klar, skrabes skralden af og de skæres i tern og marineres med olie og balsamicoeddike, salt og peber..
  4. De kogte kartofler pilles og varmes på en pande i lidt smør. Æggene hårdkoges og hakkes og kommes i en skål og salt og peber kommes på. Når sennepsfrøene er møre hældes væsken fra. Nu kommes torsken i ovnen ved 200 grader og tages ud når termometret viser 40 grader. Det tog ca 15 minutter..
  5. Væsken hældes op i peberrodsovsen sammen med sennepsfrøene og piskefløden og sovsen varme op til kogepunktet og fjernes fra blusset.smages til med salt og peber..
  6. Peberroden skrabes med en skarp kniv Det grønne pynt gøres klart og nu har torsken trukket lidt så den kan serveres i flotte flager anretttel på en meget varm tallerken med alt det dejlige tilbehør!.

En riktig klassiker som alltid är lika populär. Äggsås Hårdkoka ägget. Skala och hacka det, lägg i en skål och ställ åt sidan. Vispa ihop mjöl och lite av mjölken i en kastrull. Torsk i form er rask, smart og velsmakende middag som krever lite arbeid. Rør inn boksene med hakkede tomater og la tomatblandingen småputre til potetene i.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Ovndampet torsk med det hele!"

Post a Comment