How to Prepare Tasty Rabarbertærte med mørdejsbund og mazarincreme

Rabarbertærte med mørdejsbund og mazarincreme. Rabarbertærte med mørdejsbund og marcipancreme - Julie Bruun. Lækker hjemmelavet jordbærtærte med en bund af mørdej og marcipanmasse - toppet med chokolade, creme og jordbær. Opskriften er super nem at gå til.

Rabarbertærte med mørdejsbund og mazarincreme Lækker hjemmelavet jordbærtærte med en bund af mørdej og marcipanmasse - toppet med chokolade, creme og jordbær. Opskrift på en super nem og lækker rabarbercrumble med smuldredej, mandler og vanilje. Rabarbertærte med mørdejsbund og marcipancreme - Julie Bruun. You can have Rabarbertærte med mørdejsbund og mazarincreme using 20 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Rabarbertærte med mørdejsbund og mazarincreme

  1. It's of Mørdej:.
  2. It's 250 g of smør.
  3. It's 120 g of flormelis.
  4. You need 300 g of hvedemel.
  5. It's 1 spsk of citronsaft.
  6. Prepare of Mazarincreme:.
  7. It's 125 g of smør.
  8. It's 250 g of marcipan.
  9. Prepare 2 of æg.
  10. It's 1/2 of dl rørsukker.
  11. You need of Fyld:.
  12. It's 700 g of rabarber i tern.
  13. Prepare 200 g of sukker.
  14. It's 1 of stang vanilje.
  15. You need of Pynt:.
  16. Prepare of Flormelis.
  17. It's of Mynteblade.
  18. It's of Citrontimianblomster.
  19. It's of Til hør:.
  20. Prepare of Flødeskum eller cremefraiche.

Kombinationen af noget sødt, syrligt, sprødt og cremet findes i denne lækre rabarbertærte. Den er velegnet til en Sådan laver du rabarbertærte med mandler. Tærtedej: Smuldr smør i melet, evt. i en foodprocessor. Saml dejen med ægget og evt. lidt vand.

Rabarbertærte med mørdejsbund og mazarincreme step by step

  1. Skær rabarberne i små tern, drys med sukker og vaniljekorn og bag dem i ovnen ved 180 grader i 20 minutter til de stadig har lidt bid. Lav nu tærtedejen og stil den på køl i 1/2 time. Rul den derefter ud på bagepapir og kom den i en stor tærteform og skær kanterne til. Kom ingredienserne til mazarindejen i en røremaskinen og kør den til blød konsistens..
  2. Kom derefter mazarindejen op på tærtebunden og glat ud..
  3. Sigt rabarberkompotten og gem saften til senere brug. Tryk rabarberne ned i mazarindejen og bag tærten midt i oven ved 200 grader undervarme og varmluft, ca 1/2 time til dejen er gylden og sprød. Tag den ud af ovnen og afkøl lidt. Fjern bagepapiret forsigtigt og sigt flormelis ud over tærten og pynt med mynte og blomster. Server med flødeskum eller cremefraiche..

Den lækre rabarbertærte med smuldredej er utrolig nem at lave og kan serveres med iskold creme fraiche. Rabarbertærten med smuldredej / crumble har en interessant smag af havre og kanel. Rabarbertærten er meget nem at lave. Fik så mange skønne figner af nabo og Katrine Klinken, så de skulle bruges! En god og nem rabarbertærte, der er hurtig at lave.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Tasty Rabarbertærte med mørdejsbund og mazarincreme"

Post a Comment