Easiest Way to Prepare Delicious Spinatroulade med laks

Spinatroulade med laks. Denne spinatroulade med røget laks er den helt perfekte forret. Den skal laves i god tid og gerne dagen før så du ikke skal stå og stresse med maden når gæsterne kommer. Spinatens grønne farve får retten til at stå farvestrålende smukt frem på middagsbordet.

Spinatroulade med laks Super nem og lækker opskrift på spinatroulade med laks. Smuk at se på og helt perfekt som forret. Den lækre, fyldige krydderurtehollandaise sauce gør sig godt til den stegte laks - her på en bund af sauteret spinat. You can have Spinatroulade med laks using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Spinatroulade med laks

  1. It's 300 g of spinat.
  2. You need 2 of æg.
  3. It's 1/2 of dk fløde.
  4. Prepare of Salt og peber.
  5. It's of Fyld :.
  6. Prepare 200 g of røget laks.
  7. Prepare 200 g of flødeost.

Lakseroulade er en lækker og indbydende forret, som kan laves i forvejen - så er der masser af tid til gæsterne! Prøv denne lakseroulade i en version med spinat og purløgscreme. Velkommen til min blog med nemme og detaljerede opskrifter til både madlavning og bagning. Spinatroulade med tun - Den bedste opskrift

Spinatroulade med laks step by step

  1. Skyl spinaten grundigt..
  2. Del æggene i hvider og blommer. Hviderne kommer i en skål og piskes stive. Blommerne i en blender..
  3. Tilføj spinat, fløde og salt og peber i blenderen og blend det sammen til en sammen. Spinaten må gerne være groft gakket..
  4. Vend spinatmassen og de stive hvider sammen og fordel dejen ud i rektangel på et stykke bagepapir. Bag den i ca. 15 min ved 200 grad. Når den føles fast er den bagt færdig..
  5. Lad spinatbunden køle af. Smør herefter flødeoste udover spinatbunden og fordel laksen. Herefter rulles rouladen sammen. Brug lidt flødeost i kanten som "lim", så rouladen holder sin form..
  6. Pak rouladen ind og stil den på køl. Skær den i 1 cm tykke skiver lige inden servering..

Mummum.dk. · Den bedste og nemmeste opskrift på spinatroulade med tun. Det er en lækker forret, frokost og kan også serveres som en del af en større. Super lækker og cremet ret med frisk pasta, laks og spinat. Perfekt når du ikke vil gå på kompromis Denne opskrift på frisk pasta med laks og spinat er beviset på, at simpelt og lækkert sagtens kan gå. Opskrift - sådan laver du pasta med laks, spinat og flødeost.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Spinatroulade med laks"

Post a Comment