Recipe: Tasty Torsk med krydder olie bagt i ovnen

Torsk med krydder olie bagt i ovnen. En lækker fiskeret til børn - og resten fa familien. Lækker torsk, fuldkornsris og en vildt lækker tomat- og citronsauce. Krydr torsken med salt og peber og læg den i et ovnfast fad beklædt med bagepapir eller smurt med olivenolie.

Torsk med krydder olie bagt i ovnen Bagt helleflynder er fantastisk nemt at lave, fordi det passer sig selv i ovnen. Læg torskestykkerne i ovnfast fad smurt med olie. Nem aftensmad er opskrifter med fisk, og i særdeleshed torsk i fad. You can cook Torsk med krydder olie bagt i ovnen using 21 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Torsk med krydder olie bagt i ovnen

  1. Prepare of ca. 800 g torske filet.
  2. Prepare of krydder olie jeg brugte balsamico olie.
  3. Prepare hakket of purløg.
  4. Prepare of lidt blandede krydderier - jeg bruger et færdigblandet, fra vestjysk delikatesser - indeholder gule sennepsfrø og paprika. Brug lidt hvad du har i krydderiskabet eller udelad.
  5. You need of salt og peber.
  6. It's of lidt citron saft og skal.
  7. You need of dressing:.
  8. It's of græsk yoghurt 10 %.
  9. You need of purløg.
  10. Prepare of forårsløg.
  11. It's of flydende honning.
  12. You need of lidt sennep jeg brugt grov dijon sennep.
  13. You need of riseddike eller blot citronsaft.
  14. Prepare of salt og peber.
  15. Prepare of purløg.
  16. Prepare of evt. lidt forårsløg.
  17. Prepare of Rodfrugter:.
  18. It's of Jeg brugte knoldselleri, gulerødder, jordskokker og rødbede.
  19. Prepare of lidt frisk timian.
  20. You need of olie.
  21. It's of salt og peber.

Virkelig lækker og nem opskrift på bagt torsk med variation af blomkål og den lækreste sauce blanquette, der ikke skiller ved opvarmning. Bagt torsk med parmaskinke og rødbedekartoffelmos. En variation over den klassiske kogte torsk. Torsk i pakke med græsk salat.

Torsk med krydder olie bagt i ovnen instructions

  1. Læg din fisk i et fad 1-2 timer før den skal tilberedes - læg den mørke side nedad- drys med lidt salt..
  2. Dup fisken tør - og kom lidt olie henover fisken - klip purløg og drys på fisken. Ligesom lidt krydderier, hvis du ikke har et blandet 'fiskekrydderi', så er lidt sennepskorn, paprika godt. Riv lidt citronskal over fisken. Læg forårsløg ved fisken..
  3. Vask og skræl grøntsager. - Skær dem i stykker kom dem i en skål eller plastik pose. Hold dog rødbeder for sig. Kom lidt olie over - det gøres nemt i en plastikpose, sørg for at der er olie på alle sider. Læg dem i bradepande beklædt med bagepapir. Gør det samme med rødbeder..
  4. Sæt rodfrugterne i ovnen ved 210-220 g i ca. 20-25 min alt efter hvor store stykker - skru ned til 190 grader og sæt fiskefadet ind i ca. 15 min..
  5. Rør en dressing af græsk yoghurt smagt til med lidt sennep, honning, eddike, salt og peber og fint hakket purløg og evt. lidt forårsløg.
  6. Server -.

Bag pakken i ovnen eller på grillen. Server med ris eller bulgur eller Smager dejligt med lidt smeltet smør. Vi steger kapers i olie, fordi stegning i olie giver dem en ny og. Serveret med frisk sennepsdressing og sauterede persillerødder med pærer, citron og timian. Du har allerede gitt Bakt torsk med linser en vurdering!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Torsk med krydder olie bagt i ovnen"

Post a Comment