Easiest Way to Make Appetizing Gateau marcel#fof#my

Gateau marcel#fof#my. Gateau Marcel - den klassiske chokoladekage. Ophavsmanden til denne vidunderlige kage er den fremragende fransk-danske køkkenchef Michel Michaud. Den er utrolig nem at lave.

Gateau Marcel - eller "gav til mig selv", som mine børn kalder den, hvilket passer fint, da den er ren selvforkælelse - er. Gâteau Marcel - Michel Michauds "verdensberømte" chokoladekage her i Danmark. Med bare få ingredienser fås en lækker og dejlig kage med en blanding af bagt og ubagt chokolademousse. You can have Gateau marcel#fof#my using 5 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Gateau marcel#fof#my

  1. It's 95 g of mørk chokolade.
  2. You need 95 g of usaltet smør + lidt smørelse til formen.
  3. You need 95 g of sukker + lidt til formen.
  4. You need 60 g of eller 3 pasteuriserede æggeblommer.
  5. Prepare 150 g of eller 4,5 pasteuriserede æggehvider.

Gateau Marcel er en meget simpel dessert: chokolademousse - Altså bagt chokolademousse toppet med chokolademousse. De seneste år er populariteten på denne kage eksploderet. Gateau Marcel er en genial, højtelsket og evig populær kageklassiker. Chokoladekagen over dem alle - og den smager himmelsk.

Gateau marcel#fof#my step by step

  1. Tænd ovnen på 175* varmluft. Bræk chokolade i mindre stykker. skær smørret i tern. Smelt chokolade og smør over vandbad. Blandingen afkøles let..
  2. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig masse. Pisk hviderne stive..
  3. Vend forsigtig sukker blandingen i chokolademassen. Vend derefter forsigtig de piskede hvider i massen over 2 - 3 gange..
  4. Sprøjt eller smør en lille tærteform med fedtstof. Drys sukker i bunden og drej formen, så sukkeret sidder op ad siderne i fedtstoffet..
  5. Tilsæt halvdelen af chokolademoussen. Stil resten af moussen på køl. Bag kagen i ca. 25 - 30 min midt i ovnen. Når kagen er færdig stilles den på køl. Bliv ikke forskrækket for kagen skal falde sammen på midten..
  6. Når kagen er kold, fordeles resten af chokolademoussen på den afkølede kage. Kagen stilles på køl indtil brug..
  7. Serveres med en god frugt sorbet og friske bær.

Den oprindelige Gateau Marcel er udviklet af Michel Michaud, som sværger til at bruge usaltet smør i kagen. Gateau Marcel er en enkel, men klassisk chokoladekage. Bagmanden er den franske kok Michel Michaud, som bl.a. har været køkkenchef på Falsled Kro, Kong Hans Kælder, Søllerød Kro og senest. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. Gateau Marcel er måske verdens bedste chokoladekage, og den er samtidig glutenfri.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Appetizing Gateau marcel#fof#my"

Post a Comment