Easiest Way to Make Tasty Brownie lagkage med granatæbler og saltkarmelganache

Brownie lagkage med granatæbler og saltkarmelganache. Opskrift på den bedste jordbærtærte med mazarinbund, vaniljecreme og søde, danske jordbær 🍓🍰 Det er en klassisk jordbærtærte, som er nem at lave. The post Brownie-lagkage med brombærmousse og saltkaram. Opskrift på den bedste jordbærtærte med mazarinbund, vaniljecreme og søde, danske jordbær 🍓🍰 Det er en klassisk jordbærtærte, som er nem at lave.

Brownie lagkage med granatæbler og saltkarmelganache The post Brownie-lagkage med brombærmousse og saltkaram. Find denne og andre pins på Danske opskrifter via Conny Steenholdt. Nogle gange har man bare lyst til kage. You can cook Brownie lagkage med granatæbler og saltkarmelganache using 11 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Brownie lagkage med granatæbler og saltkarmelganache

  1. Prepare 1 of portion browniedej uden nødder.
  2. It's of Saltkaramelganache:.
  3. You need 2,5 of dl piskefløde.
  4. Prepare 180 g of sukker.
  5. You need 3 spsk of glukosesirup.
  6. Prepare 1/2 of tsk salt.
  7. You need 200 g of lys chokolade.
  8. It's 100 g of mørk chokolade.
  9. Prepare 1 of granatæble.
  10. Prepare of flagesalt.
  11. Prepare of evt skovsyre.

Og grunden til at der skal bages idag, er at vores niece kommer på besøg fra det mørke Jylland. PRØV OGSÅ: Cheesecake brownie med solbær. Pisk æg og sukker sammen et par minutter, tilsæt chokolade-smørblandingen, og vend forsigtigt Mens kagen er lun fordeles knuste saltstænger og den afkølede karamel over. Drys til sidst med flagesalt, og lad brownien sætte sig mindst en times tid.

Brownie lagkage med granatæbler og saltkarmelganache step by step

  1. Bag browniebundene i to springforme og lad dem køle helt af.
  2. Saltkaramelganache: Hak chokoladen relativt fint med en franskbrødskniv. Takkerne hjælper til at holde styr på chokoladen.
  3. Varm fløden op til kogepunktet og sæt den til side.
  4. Smelt sukker og glukosesukker til en gylden karamel i en anden gryde. Den må ikke være for lille. Sørg for at alle sukkerkrystallerne er helt smeltede (læs også om SUKKER og sukkerkrystaller i et af mine andre opslag). Opstår der alligevel krystaller, kan man sigte karamellen ned i den varme fløde.
  5. Tag gryden med karamel af varmen, og tilsæt nu varm fløde lidt ad gangen under omrøring. Massen bruser en del op. Tilsæt salt til sidst.
  6. Hak chokoladen fint, og hæld den i en skål. Hæld den varme karamel over chokoladen. Rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, indtil massen samler sig og bliver smukt blank (emulgering).
  7. Stil ganachen til afkøling evt natten over på køkkenbordet. Den er nemmest at arbejde med, når den er omkring de 18 grader, så altså ikke køleskabskold.
  8. Vi samler kagen: Brug lidt tid på først at få granatæblet befriet for alle sine kerner. Der er en ret god metode, som gør, at ikke helt køkkenet er oversprøjtet med rødt saft: https://www.youtube.com/watch?v=HGYpk395PUA.
  9. Har du en frugtpresse/juicer, så lav evt juice af ca 1/3 af kernerne.
  10. Læg den første browniebund på et kagefad. Fordel granatæblekerner over bunden evt sammen med noget af saften, så den kan trænge ned i bunden. Læg den ande bund ovenpå.
  11. Fordel nu ganachen over hele kagen. Også på siderne. Stil den lidt på køl i 10 min. Lav nu små toppe med en ske, så den får en takket overflade. Pynt evt med skovsyre og drys lidt flagesalt hen over overfladen til sidst. - Er nemmest at servere stuetempereret, så ganachen ikke klistrer for hårdt fast i kagekniven.

Denne kage er nem at tilberede, men skal helst laves over to dage. Til gengæld lover vi at den er ventetiden værd. Få opskriften på en fantastisk lagkage med jordbær- og brombærskum her. Opskrift - sådan laver du lagkage med jordbær- og brombærskum her. Lagkage med den lækreste bløde browniebund med hindbærmousse og marcipankant.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Tasty Brownie lagkage med granatæbler og saltkarmelganache"

Post a Comment