Recipe: Tasty Rugbrødskage/lagkage

Rugbrødskage/lagkage. Opskrift på rugbrødskage eller sønderjysk brødtorte, om man vil. Skrevet i: Kager og brød Tags: kage, lagkage, rugbrød, rugbrødslagkage, sønderjysk kaffebord. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.

Rugbrødskage/lagkage Traditionel sønderjysk rugbrødslagkage er en fantastisk lagkage, som endelig ikke må gå i glemmebogen. Lagkage med hvid chokolade creme og hindbær creme Lagkage med hjemmelavet bunde, cremer lavet på piskefløde og husblas, hvid. Se flere idéer til Dessert, Kage, Lagkage. You can cook Rugbrødskage/lagkage using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Rugbrødskage/lagkage

  1. It's 3 of æg.
  2. Prepare 60 g of sukker.
  3. You need 100 g of revet tørt rugbrød - det skal være uden rugbrød uden kerner.
  4. Prepare 1/2 spsk of kartoffelmel.
  5. Prepare 1 of tsk bagepulver.
  6. Prepare 25 g of hakkede mandler.
  7. It's 25 g of hakkede hasselnødder.
  8. Prepare 4 of dl fløde.
  9. You need of Marmelade jeg har brugt blåbær.
  10. You need 225 g of blåbær.
  11. You need 125 g of sukker.
  12. Prepare 1 of citron.

Servér kagen i stedet for en traditionel lagkage, næste gang du skal holde fødselsdag, eller som en overraskende dessert til gæstemiddagen. Lagkager er dekorative, kan oftest laves i god tid, kan deles af mange - og så smager en hjemmelavet lagkage bare dejlig! Pisk fløden til flødeskum - kom vanillesukker i for af gi den en god smag. Rugbrødskage • Rugbrødskage med gulerodsknas og chai-flødeskum <<.

Rugbrødskage/lagkage instructions

  1. Æggene deles - æggeblommerne piskes hvide og luftige med sukker. Rugbrødet rives og blandes sammen med kartoffelmel, mandler, hasselnødder og bagepulver - og vendes i æggemassen. Hviderne piskes stive og vendes forsigtig i massen.Massen kommes i den smurte form - jeg har brugt en rugbrødsform men det kan lige så godt være en springform og bages i ca. 45 min ved 180 grader. Afkøles og deles på midten..
  2. Hæld blåbær i en gryde og kog dem op ved svag varme. Skræl citron og kom et par tynde skaller af i citronskallen i gryden - citronskallen fjernes iden marmeladen skal bruges. Når bærrerne bruser tilsæt så sukker og kog uden låg i 15-20 minutter. Sluk for blusset og lad syltetøjet afkøle..
  3. Pisk fløden stiv og vend nogle skefulde af god marmelade i -jeg har brugt en hjemmelavet blåbærmarmelade. Læg kagen sammen og pynt med lidt friske bær. Jeg gav den også et drys praline - opskriften kan du finde her på cookpad..
  4. Man kan også blot smøre marmelade på bundene og komme flødeskum ovenpå. Kirsebærmarmelade smager også super i denne kage..

Biscotti, Brød, Snacks, Småkager, Morgenmad, Mad, Jul. Lort og Lagkage Compilation with active bands from the Danish punk scene. Lort og Lagkage er en dansk punk compilation med en samling af nutidens aktive punk bands rundt omkring i landet. Find stockbilleder af lagkage i HD og millionvis af andre royaltyfri stockbilleder, illustrationer og vektorer i Shutterstocks samling. Tusindvis af nye billeder af høj kvalitet tilføjes hver dag.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Rugbrødskage/lagkage"

Post a Comment