Easiest Way to Prepare Tasty Spidskålssalat

Spidskålssalat. Opskriften er super simpel og nem at lave. Spidskålssalaten er super godt tilbehør til de fleste retter. Denne video er en instruks til en nem og lækker spidskålssalat.

Spidskålssalat Spidskålssalat med syrlige æbler, knasende mandler, sprød spidskål og en lækker dressing. Aldrig har en så sund salat smagt så godt! Fantastiske opskrifter på spidskålssalat med de lækreste dressinger og alt lige fra knasende mandler eller cremet feta til søde æbler, saftige appelsiner eller sprøde gulerødder. You can cook Spidskålssalat using 18 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Spidskålssalat

  1. It's of Forår:.
  2. You need 1 of lille spidskål.
  3. You need 2 of avokado.
  4. Prepare 1 of æble.
  5. You need of forspirrede boghvede kerner som knas.
  6. You need of Sommer:.
  7. Prepare 1/2 of spidskål.
  8. Prepare 3 of nye gulerødder.
  9. Prepare 1 bundt of radiser.
  10. You need 2 of hvide asparges.
  11. You need 1 bundt of dild.
  12. You need of Dressing:.
  13. Prepare 2 spsk of mayonaise.
  14. It's 4 spsk of græsk yoghurt 10 %.
  15. Prepare 1 of stor tsk fuld dijonsennep.
  16. You need 1 of tsk honning.
  17. It's 3 spsk of bearnaise essens - man kan også bruge ris eddike eller en god hvidvinseddike.
  18. It's of salt og peber.

En blog om mad, kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet. Spidskålssalat - Super lækker og meget nem opskrift Spidskålssalat vendt i en lækker dressing smager utrolig dejligt. Denne spidskålssalat er for hele familien, og er utrolig nem at lave.

Spidskålssalat instructions

  1. Sommer:Snit alle grøntsagerne fint - (tynde skiver) - du kan gøre det på foodprocessor. (Hvis du syntes din spidskål mangler sprødhed - så læg den snittede kål i isvand og  sæt i køleskab et par timer, sigt vandet fra. Hvis der er for meget vand så bliver dressingen slasket.) Klip dilden og bland den med grøntsagerne i en stor skål - gem lidt dild til pynt. Vend i Dressingen - hvor aller ingredienser blot er rørt sammen og smagt til..
  2. Forår: avokado skæres i tern, æble som ligeledes skæres i tern. Spidskålen skar jeg tyndt - denne gang  brugte jeg mandolinjern - vendte det hele i dressingen - hvor ingredienserne blot er rørt sammen og smagt til og dryssede med forspirrede boghvedekerne..
  3. Seneste skud på stammen af spidskåls salat er denne sommer spidskål med fintsnittet, grønne asparges, 1 snak peber, lidt fint snittet blomkål pyntet med syltet purløg..

Spidskålssalat med langtidsbagte tomater og edamamebønner. by vanloseblues. Prøv med blåbær i stedet for jordbær eller græskarkerne i stedet for pinjekerner. Jeg har mange andre salater på bloggen f.eks. Salade Nicoise, spidskålssalat med feta, spinat og… Spidskålssalat med æbler. Salaten spiste vi som tilbehør il vores aftensmad.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Spidskålssalat"

Post a Comment