Recipe: Perfect Græskarsuppe

Græskarsuppe. Græskarsuppe er en af efterårets skønneste supper. Denne græskarsuppe er lavet på friske hokkaido græskar, er let at lave, og den smager vidunderligt. Denne græskarsuppe med hokkaido-græskar luner og mætter godt på andre kolde dage.

Græskarsuppe En cremet og smagfuld græskarsuppe er dejlig mad at varme sig på i efterårs- og vintermånederne. (Foto: Rasmus Linaa ©DR). Græskarsuppe - cremet suppe med hokkaido græskar. This is "græskarsuppe" by Skovdal Nordic on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. You can cook Græskarsuppe using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Græskarsuppe

  1. Prepare 800 g of GRÆSKAR fx hokkaido el. butternutsquash.
  2. Prepare 1-2 spsk of OLIVENOLIE.
  3. Prepare 2 fed of HVIDLØG.
  4. It's 1-2 of LØG - afhængig af størrelsen.
  5. It's 1-3 cm of INGEFÆR-ROD - kan undlades, men giver lidt "bid".
  6. You need 400 g of KARTOFFEL.
  7. Prepare 150 g of KNOLDSELLERI.
  8. Prepare of FOND, VAND el. BOUILLON.
  9. You need of salt & peber.

Alene farverne i denne lækre, krydrede græskarsuppe gør mig glad. Græskarets varme, gule nuance oser af efterår og hygge, mens olien med frisk persille, hvidløg og chili - alt sammen hakket fint. Skræl græskar, kartofler, ingefær og løg. Både om natten og om dagen.

Græskarsuppe step by step

  1. HVIDLØG, LØG & INGEFÆR sauteres i olien i en gryde til de er møre..
  2. GRÆSKAR klargøres: kernerne tages ud og "kødet" skæres ud i grove stykker. Tilsættes gryden..
  3. KARTOFLER og SELLERI skrælles og kommes i gryden..
  4. Tilsæt FOND, BOUILLON el. VAND så det kun lige dækker grønsagerne. Koges 15-20 minutter under låg til det hele er mørt..
  5. Suppen blendes - jeg bruger altid en stavblender - smag til med SALT & PEBER, og justér konsistensen ved evt at tilsætte mere væske. Personligt kan jeg bedst lide at de blendede grønsagssuppe er ret tykke - som en tynd grød..
  6. Når jeg laver suppe, øjner jeg en god mulighed for at "rydde op" i køleskab og skuffer. Hvis jeg har lidt creme fraiche el fløde - og jeg vurderer at det passer til suppens smag, vil jeg tilsætte det. Kartofler kan evt erstattes af røde linser, knoldselleri kan byttes ud med persillerod el pastinak..
  7. På billedet ovenover fandt jeg "drys" i køleskab. Kyllingekød fra dagen før (i tern). Tørt brød (i tern på panden med lidt olie= sprødt knas er fantastisk til en blød ret som suppe. En ret af hytteost. Frisk koriander fra vindueskarmen (passer godt til ingefæren i suppen). Et drys chiliflager til dem som vil have mere "bid"..

Det er med andre ord tid til suppe. Krydret og cremet hokaidosuppe - eller anden græskarsuppe. Suppesøndag byder i dag på en skøn og cremet græskarsuppe med lækre toppings. Det er jo perfekt suppevejr i dag! Suppen er virkelig nem at lave.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Græskarsuppe"

Post a Comment