Easiest Way to Cook Delicious Grillet marokkansk lammekølle

Grillet marokkansk lammekølle. Fantastisk krydret kylling 🌶️ Sæt SPICY på menuen i aften. Kylling med marokkansk krydderi indeni og udenpå er en eksotisk oplevelse. Den bedste smag og hurtig tilberedning.

Grillet marokkansk lammekølle Læs hvordan du tilbereder den perfekte lammekølle. Se tilberedningsmåder, stegetider og inspiration til tilbehør. Lammekølle er noget af det lækreste kød - hvis det ellers er tilberedt ordentligt. You can cook Grillet marokkansk lammekølle using 10 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Grillet marokkansk lammekølle

  1. It's 1 of lammekølle på ca. 2 kg.
  2. It's 3 fed of pillet hvidløg.
  3. Prepare 1 of tsk. salt.
  4. You need 2 of tsk. stødt spidskommen.
  5. Prepare 2 of tsk. stødt koriander.
  6. You need 2 of tsk. paprika.
  7. You need 1/2 of tsk. chilipulver.
  8. It's 175 g of smør (stuetemperatur).
  9. Prepare of salt og friskkværnet peber.
  10. You need 2 of dl vand.

Tænd et par lanterner, strø rosenblade på GRILLET LAMMEKØLLE Hvis du ikke vil give dig i kast med en lammekølle, kan du også grille lammeculotter til denne ret. Lammekølle, langtidsstegt med hvidløg, rosmarin og rødvin. Dette er uden sammenligning den møreste, saftigste lammekølle med den bedste sauce, som jeg nogensinde har lavet. Opskrifter på nem løgrelish, marokkansk salat og cous cous.

Grillet marokkansk lammekølle instructions

  1. Hak hvidløgene helt fint, og bland med 1 tsk. salt til en slags pasta. Tilsæt krydderierne, lidt friskkværnet peber og smørret, og rør det ensartet. Skær nogle snit i lammekødet, og gnid kryddersmørret godt ind i det..
  2. Læg lammekøllen i en fast fad, med 2 dl vand og grill den i ca. 80 min. på 200 grader Pensl jævnligt med smør..

I det marokkanske kjøkkenet blir det ofte brukt mange varme krydder, krydder vi kanskje heller Hei, det er ikke sånn man lager marokkansk couscous. Man skal ha en stor bolle med couscous ris i også. Vil du slippe å stå på kjøkkenet i helga? Putt alt i en gryte og gå og gjør noe annet. Hvis du har lavet Lammekølle med hasselback og salat på dag et og har rester af lammestegen, så kan du på dag to lave lækre durumruller med shawarma.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Delicious Grillet marokkansk lammekølle"

Post a Comment