Recipe: Perfect Dessert på grillen

Dessert på grillen. Når grillmaten settes på bordet, er det akkurat passe glød igjen på grillen til å legge på desserten. Du kan grille nesten all frukt. Når grillmaten settes på bordet, er det akkurat passe glød igjen på grillen til å legge på desserten.

Dessert på grillen Att grilla frukter och efterrätter är ett utmärkt sätt att använda det sista av kolens kraft. Dessert på grill: Tilbered desserten over de varme kul. Prøv s'mores, grillet pære Belle Hèlene eller grillet banana split. You can have Dessert på grillen using 8 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Dessert på grillen

  1. Prepare 4 of skiver tørt franskbrød eller andre brødrester.
  2. Prepare 100 g of blødt smør.
  3. You need 25 g of blødt smør.
  4. Prepare 100 g of sukker - afhængigt af smag og hvor syrlig frugten er.
  5. Prepare 1 of tsk vanillesukker.
  6. You need 250 g of sommerfrugt/-bær fx. jordbær, ribs, solbær, stikkelsbær.
  7. It's 2 of dl piskefløde eller.
  8. Prepare of Is.

Alt kan grilles - også desserten! Utnytt ettervarmen på grillen og gi frukt og bær en touch av ild og varme. Da lokker du fram ekstra søtsmak og sparer deg selv for masse arbeid. Noe av det beste med et hyggelig grillmåltid er desserten.

Dessert på grillen step by step

  1. Tænd for grillen. Desserten her bages bedst på eftervarmen, når bøffer eller lignende er stegt og varmen ikke længere er så intens. Det passer sikkert fint, at desserten bager, mens I spiser hovedretten..
  2. Skær brødet i tern på et par cm på hver led. Bland dem med blødt smør, sukker og vanillesukker i en skål. Sørg for at brødstykkerne er snasket godt ind i både smør og sukker..
  3. Læg halvdelen af de 25 g smør i klatter på et stykke kraftigt/dobbelt sølvpapir og hæld ca. halvdelen af brødternene ud på sølvpapiret..
  4. Hæld de rengjorte og evt. skårne bær ud over brødstykkerne og drys evt. lidt ekstra sukker på bærrene. Ribs, stikkelsbær og solbær bliver temmeligt syrlige, når de bliver tilberedt, og der er altså ikke noget ved en kage, der er for sur!.
  5. Hæld resten af brødstykkerne ud over bærrene og læg det sidste smør i et par klatter ovenpå..
  6. Pak nu sølvpapiret forsigtigt sammen om "kagen", og læg yderligere mindst to lag sølvpapir rundt om, sådan at pakken bliver nogenlunde tæt uanset hvilken side, der vender opad. Pakken skal ikke være for stram; der må gerne være bare en anelse luft mellem sølvpapirlagene, så kagen ikke får alt for tæt kontakt med grillvarmen..
  7. Når grillen ikke er alt for varm og heller ikke for kold, lægges kagepakken på grillen og bages, indtil den er færdig! Vend den et par gange. Du er nødt til at lytte efter, om det syder i pakken, se om det evt. damper/ryger og snuse, om noget lugter karamelliseret - eller brændt. Øvelse - og intuition! Det er typisk ikke en god idé at åbne pakken for at kigge, for det er svært at få den lukket ordentligt igen, hvis den skal grille videre..
  8. Pisk flødeskum..
  9. Når du fornemmer, at desserten er færdig, tages den af grillen og åbnes forsigtigt. Pas på! Der kan komme meget varm damp eller smør/karamel ud af sølvpapirpakken..
  10. Servér med flødeskum eller is. Og husk, at den ægte smag af sommer er en lille smule forkullet! :-).

Og en deilig dessert kan også grilles. All frukt kan grilles, og lune frukter og varme bær smaker utrolig godt. Nesten all frukt kan grilles, og er et supert utgangspunkt for Etter et godt grillmåltid passer det bra med noe friskt og søtt til dessert, og den kan du også tilberede på grillen. Använd glöden och laga efterrätten på grillen. Vaniljpannnacotta med grillat fruktspett och limesocker.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Dessert på grillen"

Post a Comment