How to Make Appetizing Agurkesalat med ribs

Agurkesalat med ribs. Agurkesalat er lynhurtig at lave med denne nemme opskrift. Midt på sommeren smager agurkerne godt. Her er de marineret kort tid i en eddikelage kogt med krondild.

Agurkesalat med ribs Agurkesalat - Det er agurketid - altså ikke som i, at der ikke er noget at skrive om, men som i at der er "Hvad forstår bønder sig på agurkesalat - de spiser det, og tror det er græs!" lyder en gammel. Da min søster og jeg var børn, var satay med peanutsauce og thailandsk agurkesalat en af de allerbedste ting vores mor. Skyl agurkeskiverne flere gange i koldt vand. You can cook Agurkesalat med ribs using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Agurkesalat med ribs

  1. Prepare 1 of agurk (350 g).
  2. You need 1 of tsk. salt.
  3. Prepare 2 of dl æbleedikke.
  4. Prepare 1 of dl vand.
  5. You need 3-4 of spsk. sukker.
  6. Prepare 2-3 of spsk. skærme af krondild.
  7. It's of lidt top af et frisk hvidløg.
  8. It's 1 of stor håndfuld fennikeltop, bronzefennikel eller dild.
  9. You need 1 of dl rensede ribs.

Agurkesalat er en fantastisk gammeldags slags tilbehør. Agurkesalat af den hjemmelavede slag, synes jeg, går sig helt perfekt til virkelig mange. © Winnie Methmann Thai-fiskefrikadeller med spicy agurkesalat. De krydrede thai-fiskefrikadeller − såkaldte fishcakes − er et fremragende alternativ til klassiske deller. Denne agurkesalat er et must for alle, der er vilde med asiatisk mad.

Agurkesalat med ribs instructions

  1. Vask agurken. Skær den i tyne skiver. Drys dem med salt i en si og lad dem trække ca. 20 min..
  2. Toppen af friske hvidløg smager fint..
  3. Kog eddike, vand, sukker, skærmdild og fintsnittet hvidløgstop nogle minutter. Lad blandingen køle af og vend sammen med de saltede agurkeskiver..
  4. Skyl krydderurterne. Tilsæt finthakket fennikeltop, bronzefennikel eller dild sammen med skyllede, ribbede ribs..

Her kombineres agurkens sprødhed med det sur-søde og styrke fra chili. En skøn kompagnon til laks eller marineret. Dejlig krydret og frisk hjemmelavet agurkesalat. Se her, hvordan du selv laver agurkesalat, der passer perfekt Sådan laver du mormors agurkesalat. Vi kører containeren agurkesalat og bruger netværket agurkesalat_default som blev skabet før med docker-compose kommandoen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Appetizing Agurkesalat med ribs"

Post a Comment