Recipe: Yummy Nem brownie med chokoladeovertræk

Nem brownie med chokoladeovertræk. See great recipes for Nem brownie med chokoladeovertræk too! Ved oprettelse accepterer du vores Cookie-politik og Betingelser for Brug. Kniven skærer igennem den lækre banankage med chokoladeovertræk - og hele overfladen krakelerer.

Nem brownie med chokoladeovertræk Fedtet i smørret forhindrer chokoladen i at blive hård. Kender du nogen, der ikke kan lide chokoladekage? Derfor kan du trygt kaste dig over vores samling af opskrifter på skøn chokoladekage. You can cook Nem brownie med chokoladeovertræk using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Nem brownie med chokoladeovertræk

  1. You need 3 of dl sukker.
  2. Prepare 2 of æg.
  3. You need 100 g of smør.
  4. It's 3 of stilke verveinne.
  5. It's 4 spsk of kakao.
  6. Prepare 1 1/2 of dl hvedemel.
  7. It's 1/4 of tsk salt.
  8. It's 20 g of mørk chokolade.
  9. Prepare 20 g of marcipan.
  10. Prepare of Chokoladeovertræk:.
  11. It's 80 g of mørk chokolade.
  12. Prepare 10 g of smør.
  13. You need of Kandiserede violer.

Der er de små, fine muffins, den skønne brownie og selvfølgelig en klassisk klassens-time-kage. Kager med chokolade er et sikkert hit! Find den perfekte opskrift, i udvalget her! Derfor vil jeg dele en opskrift med jer, på en frisk og lækker lagkage, der ikke er svær at lave, men som smager helt fantastisk og som ovenikøbet sagtens kan laves laktosefri (hvis du ønsker det).

Nem brownie med chokoladeovertræk step by step

  1. Kom æg og sukker i en røreskål til røremaskinen og pisk det skummende, ca 12 minutter. Imens smeltes smørret i en kasserolle sammen med verveinne stilkene. Lad det trække og køle af. Hak marcipan og chokolade i små tern..
  2. Tilsæt kakao, mel og salt til æggesnapsen og derefter hældes det smeltede smør gennem en sigte så verveinnebladene sigtes fra. Bland det forsigtigt med en dejskraber. For en springform på 22 cm med bagepapir og hæld dejen op i. Tilsæt marcipan og chokoladestykker og pres dem ned i dejen..
  3. Bag nu kagen ved 180 grader i ovnen ca 35 minutter, prøv at stikke en kødnål i den, den må endelig ikke bages for tør. Tag kagen ud og lad den køle lidt af inden du tager den op af formen..
  4. Smelt nu chokoladen sammen med smørret og overtræk kagen med chokoladen og pynt med violerne. Jeg serverede lidt flødeskum og hindbær til samt en kokostop som jeg havde i fryseren, se opskriften på den på min Cookpad..
  5. Min verveinneplante..

Nemlig opskriften på denne lækre brownie lagkage med hindbær- og stikkelsbærsmousse og det lækreste chokoladeovertræk. Her får du den ultimative opskrift på svampet chokoladekage med chokoladeovertræk - en nem opskrift på bradepandekage, der egner sig perfekt til uddeling i klassen. Chokoladekage er næsten altid et hit! Den findes i mange udgaver; fra en nem chokoladekage til lækre brownies, svampet chokolade og chokoladesmåkager. Mums - hvor skal man dog starte!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Nem brownie med chokoladeovertræk"

Post a Comment