How to Make Appetizing Confiterede andelår i Sous vide

Confiterede andelår i Sous vide. Masser af mærkevarer, fantastiske priser og hurtig levering. Vi har et stort udvalg af mærkevarer til skarpe priser. Pricerunner hjælper dig med at sammenligne produkter, priser og butikker online.

Confiterede andelår i Sous vide Jeg valgte at serverer de confiterede andelår med en frisk rødkålssalat. Sødmen og syren i denne salat går rigtig godt til den salte og fede smag i de confiterede andelår. Her er vores bud på nemme confiterede andelår sous vide. You can have Confiterede andelår i Sous vide using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Confiterede andelår i Sous vide

  1. Prepare 4 of andelår.
  2. Prepare 3 spsk of salt.
  3. Prepare 1 fed of hvidløg.
  4. It's 2 of tsk peber.
  5. You need 1-2 of laurbærblade.
  6. Prepare 1 spsk of timian.
  7. It's 1 of usprøjtet appelsin.

De smager godt, og du kan med fordel lave dem før og gemme dem i køleskabet. Så skal de bare have en tur på grillen eller i ovnen og så er der mad. Confiterede andelår i Sous Vide - Confit de Canard Af og til er der tilbud på andelår - og så er det bare at komme i gang med at lave de møreste, velsmagende andelår - Confit de Canard. Processen kan, som med så meget andet i Sous Vide, tage lidt tid.

Confiterede andelår i Sous vide step by step

  1. Skold appelsin og riv skalen af. Knust hvidløget og bland appelsinskal, hvidløg og krydderierne sammen..
  2. Gid andelåren godt ind krydderiblanding. Kom dem i en pose sammen med saften fra appelsinen. Læg dem på køl i 12 timer..
  3. Skyld andelårene og tør dem af med et stykke køkkenrulle..
  4. Vakuumpak andelårene. Jeg pakker dem sammen to og to..
  5. Sous vide andelårene i 12 timer ved 75 grader..
  6. Hvis andelårene skal bruges en anden dag, køles de helt ned med et is/vandbad og læg dem på køl i deres vakuumposer..
  7. Steg andelågene i ovn ved 220 grad i ca. 15 min for at give dem en fin stegeskorpe inden servering..

Da andelår endvidere skal saltes/graves kan der godt gå nogle dage inden du har et færdigt resultat. Det kræver ikke ekstra fedt, de tilberedes i egen fedt og holder sig lige så længe som de traditionelt tilberedte. Confit de Canard Sous Vide - Confiterede andelår. Nogle synes det er lidt besværligt at lave Confit de Canard, mest pga. det nogle gange kan være svært at få fat i store mængder andefedt. Man kan i en snæver vending bruge store mængder smør eller neutral smagende olie.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Appetizing Confiterede andelår i Sous vide"

Post a Comment