Recipe: Delicious Galette med torsk

Galette med torsk. En "Galette" er en populær, fransk terte som lages direkte på stekeplaten og som derfor Terten kan varieres med alle typer frukt og bær, og du finner allerede mange versjoner. "Galette aux cerises" er en fransk morellterte som har nydelig og sensuell smak. Enda bedre blir kaken om du serverer den med vaniljeis og kirsebærsaus. Stekt torsk med guacamole - Fru Timian lager fiskemiddag for hele familien. Å lage den franske terten "Galette" er en kjempefin måte å servere høstens frukter på!

Galette med torsk En signaturret fra San Sebastian med saltet torsk, karameliserede løg og frisk basilikum. Det er sådan en ret der kræver en del forberedelse. Galette med pålägg som ost och/eller skinka samt annat gott på. You can have Galette med torsk using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Galette med torsk

  1. Prepare 125 g of rugmel.
  2. Prepare 125 g of hvedemel.
  3. Prepare 125 g of smør.
  4. You need 100 g of kærnemælk.
  5. You need of Lidt salt.
  6. You need 1 of rest stegt torske filet.
  7. Prepare 1 of porre.
  8. Prepare 5-6 of cherry tomater.
  9. You need 1/2 of dl reven ost.
  10. Prepare 1 of æg.
  11. You need of Frisk dild.
  12. It's of Salt /peber.

Gott som lunch eller lätt middag gärna med en god sallad till. Prova thaipannan eller vardagsfavoriten torsk med äggsås. Välj mellan spännande rätter som krispig pankobakad torsk med citrusgrädde. Frasig och lättlagad paj med mycket smak.

Galette med torsk instructions

  1. Kom mel, begge slags og smør i tern I foodprocessor og kør pulse et par gange - så det ser ud som groft revet ost. Du kan altså og gør det med fingrene! Tilsæt salt og kærnmælk og saml dejen - det kan ligeledes gøre i foodprocessor eller med hænderne - husk dejen kun lige netop skal samles! Pak ind i film eller kom dejen i en plastik pose - kom I køleskab mindst 1 times tid! Kan sagtens ligge flere dage og kan fryses..
  2. Til min portion som passer til 2 har jeg brugt halvdelen af dejen - som rulles ud mellem 2 stykker bagepapir som drysses med lidt mel..
  3. Rul tyndt ud og i en form så du har en cirkel. Pisk ægget sammen og smør midten af cirklen så du har en kant på ca 5 der ikke er penslet!.
  4. Læg strimler af porre som lige har fået et opkog og dryppet godt af - på dejen hvor den er penslet, læg torske stykker og halve tomater, reven ost, salt og peber og lidt hakket dild - gem dild til pynt!.
  5. Fold kanterne mod midten og pensl med æg - er der lidt æg I overskud så hæld det ned I midten!.
  6. Kom I ovnen ved 200grader og bag I ca 30 min til dejen er fin sprød og brun!.
  7. Tag galette ud og klip godt med frisk dild - server evt med en grøn salat!.

Prova gärna att byta ut grönkålen mot spenat och sötpotatisen mot pumpa. Pinsen er en kristen høytid med en ekstra fridag (andre pinsedag) som er på en mandag. Første pinsedag feires den syvende søndagen etter første påskedag. Justera eventuellt med havssalt och mer vatten. Du kan steka smeten i olika storlekar, antingen steka plättar eller stora galetter beroende på vad.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Galette med torsk"

Post a Comment