Recipe: Delicious Stegte pighvarfilet med stegte asparges

Stegte pighvarfilet med stegte asparges. Unica instituție medicală din Moldova acreditată internațional de către Joint Commission International - cea mai înaltă recunoaștere a calității și siguranței actului medical la nivel mondial. Vi har kun asparges i Danmark i ganske kort tid så det er bare med at få kørt nogle indenbords mens de er her. INGREDIENSER TIL EN PERSON BEURRE BLANC: - en.

Stegte pighvarfilet med stegte asparges Lynstegt pighvarfilet med grøntsager og dildsovs Opskrift af Ulla Schou - Cookpad. De stegte asparges kan også anvendes som pynt på en pastaret eller en salat. Ligesom de kan bruges som en forret sammen med fisk og grillet brød. You can have Stegte pighvarfilet med stegte asparges using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Stegte pighvarfilet med stegte asparges

  1. Prepare 4-5 of pighvar fileter.
  2. It's of Lidt rugmel.
  3. You need of Ca 20 g smør.
  4. It's of Lidt olivenolie.
  5. You need 4-5 of asparges både hvide og grønne.
  6. It's of Lidt nye kogte kartofler.
  7. Prepare of Salt og peber.

Flere opskrifter med asparges: Salat med bagte tomater, asparges og feta Asparges i ovnen med parmesanost Tarteletter med kogt kylling Bland. Danske, friske asparges er et sikkert forårstegn, og de saftige, sprøde stængler er en kærkommen forfriskning efter måneder med tunge vintergrøntsager. Du kan få grønne og hvide asparges, og de er nemme i køkkenet, men tilberedes lidt forskelligt. Dagens specialsalat Stegte majs og asparges.

Stegte pighvarfilet med stegte asparges step by step

  1. En stor pande - så du kan bruge panden til det hele!.
  2. Vend filleter i rugmel - varm smør og olie på panden steg fisken hvor panden er varmest -3-4 min på hver side alt efter tykkelse..
  3. Skræl de hvide asparges og skyl både hvide og grønne asparges - knæk det nederste stykke ag - skæl så skræller af både hvide og grønne - skær så resten i mindre stykker..
  4. Kom små kogte kartofler på panden de skal have 3-4 min - kom også asparges på panden de skal have et par min. Afstem stegetid så det hele er færdigt på samme tid..

Anret ris med stegte asparges og jalapenos på et stort fad eller på portionstallerken. Skær asparges og forårsløg i ringe, og kom dem på panden sammen med ærterne. Kom godt med salt og peber på, og server med friskklippet oregano, rucola og skinke på toppen. PRØV OGSÅ: Hurtig pulled pork med tacos og spicy jordbærsalsa. En rigtig sommerret med alt det bedste fra den danske have. (©DR).

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Stegte pighvarfilet med stegte asparges"

Post a Comment