Recipe: Appetizing Brownie med bønner

Brownie med bønner. I stedet for hvedemel laves brownies med sorte bønner. De tilføjer masser og protein, men jeg Bønner tilføjer derimod en god konsistens til kagen, ligesom hvis man havde brugt almindelig mel. Det var min første indskydelse - og sikkert også din.

Brownie med bønner Det høres kanskje ut som en merkelig kombinasjon, men brownies som er laget med sorte bønner er faktisk en klassiker når det kommer til sunnere desserter. Du får en lidt sundere brownie med sorte bønner og mørk chokolade. Vi er vilde med sunde alternativer for de klassiske kager, og denne saftige bønne brownie er ingen undtagelse. You can cook Brownie med bønner using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Brownie med bønner

  1. It's 5 of æg (M).
  2. You need 100 g of smør.
  3. You need 45 g of rå kakaopulver.
  4. You need 160 g of sukker.
  5. You need 1 of tsk bagepulver.
  6. It's 75 g of chokoladeknapper/ grofthakket chokolade.
  7. You need 250 g of drænede og skylede kidney bønner på dåse.

Det var min første indskydelse - og sikkert også din. Men du kan godt tro om igen. Den her brownie er et hit. Jeg har lagd Brownie med Oreokrem to ganger.

Brownie med bønner step by step

  1. Blend bønnerne sammen med æggeblommerne til en helt jævn dej uden klumper i en foodprocessor eller blender..
  2. Smelt smørret i en lille kasserolle sammen med kakaopulver og kokossukker, indtil sukkeret er opløst. Tilsæt massen til bønnemosen sammen med bagepulver, og blend igen, indtil du har en ensartet, klistret dej..
  3. Pisk æggehviderne stive, og vend forsigtigt bønnedejen sammen med de stive æggehvider..
  4. Vend derefter chokoladen i..
  5. Beklæd et ildfast fad eller en kageform på ca. 20 x 30 cm med bagepapir, inden du fordeler kagedejen i formen. Bag kagen ved 175 grader i 25 minutter. Den er færdig, når en tandstik kan stikkes ind i midten og komme ud ren..
  6. Nyd den afkølet! Den er endnu bedre dagen efter, når den har fået sat sig!😋🤩.

Begge gangene synes jeg kremen som skal være på toppen, blir for tyntflytende. Den stivner når den har stått i kjøleskapet natten over. Opskriften på sunde romkugler med sorte bønner, indeholder reklame for Bonduelle. Jeg har efterhånden delt flere opskrifter herinde, hvor jeg har brugt bønner eller kikærter som ingrediens i. Glutenfri brownie lavet på sorte bønner og chili.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Brownie med bønner"

Post a Comment