How to Cook Yummy Ovnbagt laks med honning og citron

Ovnbagt laks med honning og citron. Ovnbagt laks - Laks er en skøn fisk. Selv folk der hævder ikke at kunne lide fisk, kan som regel lide fisk når der kommer laks på bordet. Pres saften fra ½ citron ud over laksen.

Ovnbagt laks med honning og citron En ovn bagt laks med persille- citron marinade er noget af det simpleste, og samtidig lækreste jeg kan komme på. Det tager ikke mange minutter at Selvfølgelig med en generøs portion hollandaise sauce til. Eftersom min svigerfamilie er afrikanere, så blev der dengang serveret ris til den bagte laks. You can cook Ovnbagt laks med honning og citron using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Ovnbagt laks med honning og citron

  1. It's 1 of side laks (ca. 900 g).
  2. You need 1/2-1 spsk of honning.
  3. It's of saften fra 1/2 citron.
  4. It's of Salt og peber.
  5. It's 25 gram of smør.
  6. It's 1 of citron i skiver.
  7. It's of Dild.

Ovnbagt laks er en klassiker, som kun bliver endnu bedre af at få selskab af salt feta, frisk citron og grønne krydderurter. Læg laksefileten i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Ovnbagt laks er nem mad i ovnen, og her er den korrekte stegetid for laksesteaks i ovn. Dette er min opskrift på ovnbagt laks, og jeg håber du bliver glad for den.

Ovnbagt laks med honning og citron step by step

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Læg laksesiden på et stort stykke staniol.
  3. Bland honning og citronsaft med salt og peber, smag det til med mere honning/citron efter behov. Hæld det over laksen.
  4. Skær smørret i tynde skiver, og læg dem oven på laksen.
  5. Slut af med at lægge citronskiverne på laksen.
  6. Luk staniolpakken, og læg den i en bradepande. Bag fisken i ca. 30 min ved 180 grader.
  7. Når fisken er færdig åbnes pakken, og fisken drysses med dild inden servering.

Den sikrer i hvert fald, at du ikke får en tør laks. Pensl folien med lidt smør, og fordel asparges og bønner ovenpå. Pres saften fra en citron ud over. Græske deller med tzatziki, tomatsalat og små.stegte kartofler. Ovnbagt laks med hollandaisesovs og bønner.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Yummy Ovnbagt laks med honning og citron"

Post a Comment