Easiest Way to Cook Yummy Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken

Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken. Baileys trøffel til fyldt chokolade eller macarons- Rimmers Køkken. Jeg har været på kursus i chokolade på konditorskolen i Ringsted, og synes lige jeg ville dele et par opskrifter med jer. Fantastisk opskrift på Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken.

Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken Fantastisk opskrift på Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken. En hindbærganache, der passer rigtig godt til hvid chokolade. A great, delicious recipe that makes any one of three fruit macarons: raspberry or banana or blueberry macarons. You can have Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken

  1. It's 75 g of hvid chokolade.
  2. Prepare 75 g of friske eller frosne hindbær.
  3. You need 1/2 of citron, øko. skal og saft.
  4. Prepare 1/4 of dl fløde.
  5. You need 3 of tsk. lakridspulver.

Jeg har været på kursus i chokolade på konditorskolen i Ringsted, og synes lige jeg ville dele et par opskrifter med jer. Et godt tip, som jeg fik med mig ift at fylde chokoladeskaller er, at et fyld max. Fantastisk opskrift på Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken. En hindbærganache, der passer rigtig godt til hvid chokolade.

Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken step by step

  1. Hak den hvide chokolade fint.
  2. Bland hindbær, citronsaft og -skal samt lakrids i en lille kasserolle. Lad bærrene koge i et par minutter og tilsæt så fløden.
  3. Hæld bærblandingen over den hvide chokolade. Rør indtil massen samler sig (emulgerer) og er blank og glat. - Brug evt din stavblender, hvis chokoladen ikke er helt smeltet. Hæld den på sprøjtepose og læg den på køl.
  4. Lad nu ganachen køle til under 28 grader (specielt hvis den er til hvide chokoladeskaller) ellers til den har en konsistens, hvor den ikke flyder ud af macaronskallerne (ca 16 grader).

De her macarons er fyldt med hvid chokolade, som giver en dejlig sød smag. JEG BAGER DEN LÆKRESTE MOUSSEKAGE MED HINDBÆR & HVID CHOKOLADE PÅ KIKSEBUND Fantastisk opskrift på Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. En hjerteformet chokolade til hendes mand, med hindbærganache, og en diamantformet chokolade med marcipan og Amaretto til sin mormor. Ganache Hak den hvide chokolade fint.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Yummy Hindbær/lakrids ganache til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken"

Post a Comment