Recipe: Yummy Amerikansk chokoladekage

Amerikansk chokoladekage. Se flere idéer til Chokoladekage, Dessert, Kage. Kagen serveres ofte ved sammenkomster såsom fødselsdage og bryllupper. En helt klassisk svampet chokoladekage i bradepande toppet med frosting med flødeost og pyntet med krymmel.

Amerikansk chokoladekage Hulkage med ekstra chokolade og amerikansk chokoladekage med dansk drys. Denne chokoladekage er virkelig nem at lave og så bliver den super svampet og lækker. Der er jo faktisk ikke rigtig chokolade i dejen, men blot kakaopulver. You can have Amerikansk chokoladekage using 16 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Amerikansk chokoladekage

  1. Prepare of Kage.
  2. Prepare 250 g of hvedemel.
  3. It's 60 g of kakao.
  4. You need 1 of tsk natron.
  5. Prepare 1 of tsk bagepulver.
  6. It's 1 of nip fint salt.
  7. Prepare 300 g of sukker.
  8. It's 150 g of smeltet smør.
  9. You need 21/2 of dl vand.
  10. It's 2 of æg.
  11. You need of Glasur.
  12. Prepare 200 g of flormelis.
  13. It's 4 spsk of kakao.
  14. You need 2 spsk of blødt smør.
  15. You need 2 of tsk stødt kanel.
  16. Prepare of Ca 1/2 dl kogende mælk.

Uanset hvad smager den super godt! Kage opskrifter på lækre og nemme skærekager, lagkager, cookies, brownies og mange flere. Chokoladekage med rødbede + chokoladeganache med flagesalt. Check out Chokoladekage's art on DeviantArt.

Amerikansk chokoladekage step by step

  1. Mel, kakao, natron, bagepulver og salt sigtes sammen og sukker tilsættes. Det hele blandes sammen..
  2. Det smeltede smør, æg og vand kommes i og dejen piskes let og cremet med en håndmikser..
  3. Dejen kommes i en smurt form ca. 20 x30 cm og bages ved 170 gr i en forvarmet ovn i 35-40 minutter på ovnens næstnederste rille. Vær opmærksom på, at en porcelænsform skal have længere tid end en metalform..
  4. Når kagen er kølet af røres de tørre dele til glasuren sammen. Smørret røres i og til sidst mælken. Fordeles på kagen og smøres glat ud..

Browse the user profile and get inspired. Chokoladekage. Ét af de mange fantastiske, gratis lagerfotos fra Pexels. Dette foto er om syndig kage, tallerken, wienerbrød. En rigtig chokoladekage propfyldt med chokolade. Klassisk amerikansk farsbrød med barbecuesauce, bacon og ost.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Amerikansk chokoladekage"

Post a Comment