Easiest Way to Make Yummy Moussaka med squash - Rimmers Køkken

Moussaka med squash - Rimmers Køkken. Smakrika och goda recept på moussaka med squash. Moussaka är en traditionell grekisk gratäng av bland annat färs och krämig ostsås. Moussaka med ostesauce er en fyldig og lækker ret, som mange kender fra Grækenland. (Foto: Rasmus Linaa ©DR).

Moussaka med squash - Rimmers Køkken This is "Rimmers Køkken" by Hookline on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Siden her er for os, der kan lide at bage kager, kreere desserter og lave mad af gode. Se med i denne video og få gode råd, når du skal lave den skønne pastaret med squash og rejer. You can cook Moussaka med squash - Rimmers Køkken using 23 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Moussaka med squash - Rimmers Køkken

  1. You need 4-6 of kartofler.
  2. Prepare 1 of -flere squash - alt efter størrelsen og dine præferencer ift retten.
  3. You need 500 g of hakket oksekød, magert.
  4. It's 2 of store løg.
  5. It's 3-4 fed of hvidløg.
  6. You need of olivenolie.
  7. You need of oregano, blade fra et par friske kviste friske eller tørret.
  8. It's of rosmarin, kog en kvist eller to med i saucen.
  9. It's of evt herbes de provence.
  10. It's of salt og peber.
  11. It's 1 of ds hakkede tomater.
  12. It's 1/2 of rødvin.
  13. You need 2 spsk of rødvinseddike.
  14. You need 200 g of revet mozzarellaost.
  15. Prepare of Béchamelsauce:.
  16. Prepare 50 g of smør.
  17. You need 50-70 g of hvedemel.
  18. You need 5-7 of dl mælk.
  19. It's of salt og peber.
  20. You need of revet muskatnød.
  21. It's of revet parmesanost.
  22. You need 1 of æg.
  23. Prepare 1 of grøn knasende salat gerne med tomat og feta.

Du kan finde de lækre italienske produkter på. Moussaka er Grækenlands svar på lasagne. Den er blot lagt sammen med aubergineskiver og kartofler. Moussaka er grækenlands svar på lasagnen.

Moussaka med squash - Rimmers Køkken step by step

  1. Skæl kartoflerne. Skær dem i tynde skiver evt på et mandolinjern. Kog dem et par minutter i saltet vand og stil til afkøling.
  2. Skyld dine squash og skær dem i lidt tykkere skiver. Stil til side.
  3. Kødsauce: Jeg kan bedst lide at svitse oksekød og løgene hver for sig og så først bagefter lade alle ingredienserne stå og simre. Mest fordi jeg så har styr på, hvor mørke mine løg de bliver. - Skær løg og hvidløg i små tern og svits dem en smule i olivenolie. Tag løgene op og svits derefter det hakkede kød. Tilsæt krydderierne undervejs. - Tilsæt løgene, dåsen med tomater, rødvin samt rødvinseddike og lad saucen stå og simre 20-30 min. - Smag din kødsauce til evt med mere krydderi.
  4. Béchamelsauce: Smelt smørret langsomt i en gryde. Tilsæt melet og lad det 'riste' igennem. Tilsæt mælk lidt efter lidt og lad saucen koge igennem for hver gang. Den må ikke være for tynd, da den skal kunne lægge sig som et låg over retten. Smag til med salt, peber, muskatnød og revet parmesan. - Sikr dig, at melsmagen er helt forsvundet. - Lad den køle lidt ned henover ca 10 min, hvor du rører i saucen nu og da. - Tilsæt til sidst ægget, som piskes godt igennem. Ægget giver lidt luftighed.
  5. Tænd ovnen på 200 grader.
  6. NU skal moussakaen samles: Tænk i, at dine squash-skiver skal fordeles i kun to lag, mens kartoflerne skal kunne række til 3... Læg et lag med kartofler og squash i bunden af en smurt ovnfast fad. Drys lidt salt og peber henover. Læg dernæst et lag med kødsauce. - Igen et lag kartofler og squash samt lidt salt og peber. Og igen et lag med kødsauce. Nu afsluttes retten med et lag kartofler og til sidst din béchamelsauce.
  7. Bag din moussaka i 20-30 min ved 200 grader. Drys revet ost på toppen og lad den færdig-gratinere i ca 15 min.
  8. Serveres varmt med en lækker salat til.

Men istedet for pastaplader så er der to lag af aubergineskiver og et lag med kartoffelskiver. Här byts den ut till potatis och blir därför en storfavorit bland vardagsrätterna. Räcker till många och dessutom perfekt att ha med i matlåda! Stek färsen i tacokryddor och vips har du en krämigt god taco-moussaka! Eller gör den vegetarisk och välj vegofärs istället!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Yummy Moussaka med squash - Rimmers Køkken"

Post a Comment