How to Make Tasty Rösti af rå kartofler

Rösti af rå kartofler. Rösti skal laves med kogte kartofler, så jeg bruger den tit som "restemad" i stedet for de typiske brasede kartofler, biksemad osv. Men det er et tilbehør som alle kan lide. Råstegte kartofler er rå kartofler som steges på en pande.

Rösti af rå kartofler En æbleskivepande kan bruges til meget andet end bare æbleskiver. Se med her hvor Ann-Christine fra Valdemarsro.dk laver lækre kartoffel-rösti i Le Creusets. Se flere idéer til Kartofler, Madopskrifter, Kartoffelopskrifter. You can have Rösti af rå kartofler using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Rösti af rå kartofler

  1. Prepare of Ca. 900 g revne, rå kartofler (evt. iblandet andre grøntsager).
  2. It's 2 of æg.
  3. You need of Salt og peber.
  4. It's 2 of spsk. olivenolie.
  5. It's 2-3 of tsk. timian.

Græske kartofler - nemme kartofler i ovn. Brød Bagning, Kartoffelopskrifter, Kartoffelsalat, Tilbehør, Paleo, Kartofler, Madopskrifter, Sund Mad, Kochen. Rösti lavet i æbleskivepande opskrift - alternativt brug af æbleskivepanden. De der rå kartofler der ligger gemt blandt de andre kan virkelig gøre råstegte kartofler til en trist affære.

Rösti af rå kartofler step by step

  1. De revne kartofler drænes for væske (tag en håndfuld ad gangen, og tryk godt til ned i en vask el.lign.), puttes i en skål, og de andre grøntsager tilføjes, hvis man ønsker det (jeg brugte 2 små gulerødder, en persillerod og en lille porre)..
  2. De to æg, ca. 2 tsk. timian samt salt (pas på mængden - ca. 1 tsk. fint salt) og peber tilsættes - og det hele blandes godt med fingrene. Vær omhyggelig med det, så især salten ikke klumper i massen, men fordeles....
  3. Grøntsagsmassen fordeles jævnt i en bradepande med bagepapir, og olien fordeles over, ligesom ca. 1 tsk. timian strøes over..
  4. Bages i ca. 35 min. ved 200 grader varmluft. Tjek, at den ikke bliver for brændt - og er den meget lys mod slutningen, kan man med fordel lige sætte grilleffekt ovenfra på i 5-10 min., så den bliver fin sprød og brun..
  5. Kan derefter skæres ud i de ønskede størrelse(r) stykker. Vi anvendte en pizzaskærer til det - meget nemt!😊 Der var nok til 4 pers., hvor Röstien var tilbehør. De kan også nydes alene med creme fraiche el.lign. De smager super godt, er relativt nemme at lave og er samtidig lidt anderledes..

Ellers skal man bruge rigtig lang tid på store portioner for at være sikker på at alle kartoflerne er møre. Ikke hasselbagte kartofler, som de undertiden kaldes. Kartoflerne har deres navn fra den stockholmske restaurant Hasselbacken. Kartofler skrælles, får skåret en skive af i bunden, så de kan ligge i et ovnfast fad uden at trille. Vil du helst have dine nye kartofler vaskede eller med skind?

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Tasty Rösti af rå kartofler"

Post a Comment