Recipe: Yummy Grillede andehjerter med bagt kartoffel, andesauce og sellerisalat

Grillede andehjerter med bagt kartoffel, andesauce og sellerisalat. Som sagt, så forbindes grillmad ofte med kød, men der er bare så mange flere muligheder for at lave noget lækkert tilbehør på grillen også, samt gå i den helt anden retning og i stedet lave noget fra det søde køkken. SuperBrugsen og Carsten Kyster, kok og kogebogsforfatter, giver dig inspiration til nem aftensmad. Lær at lave lækker grillet kotelet med sauterede brombær og dobbelt bagte kartofler.

Grillede andehjerter med bagt kartoffel, andesauce og sellerisalat Gnid kartoflerne i olivenolie og fordel ingefær på kartoflerne. Læg kartoflerne i et fad med den hvide side nedad. De flækkede hvidløg lægges ned i fadet sammen med chili og timian samt skiver af bacon. You can cook Grillede andehjerter med bagt kartoffel, andesauce og sellerisalat using 16 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Grillede andehjerter med bagt kartoffel, andesauce og sellerisalat

  1. It's 12 of andehjerter.
  2. Prepare of Lidt ande eller gåsefedt.
  3. You need of Lidt andesky (i fryseren fra jul).
  4. Prepare of Salt og peber.
  5. You need of Til suppen/ fonden:.
  6. It's of Afskær fra hjerterne.
  7. You need of Gulerod.
  8. It's of Porretoppe.
  9. Prepare of Lidt knoldselleri.
  10. You need of Timian.
  11. It's of Salt og peber.
  12. It's 2 of dl vand.
  13. You need 1 of stor bagt kartoffel 380g.
  14. It's of Lidt piskefløde.
  15. You need of Tilbehør:.
  16. It's of Sellerisalat (se min opskrift på Cookpad).

Lad dig inspirere og servér lækker mad med selleri. Fyldig tomatsuppe med kartoffel, selleri og oksepølse. Skrub kartoflerne grundigt hvis nødvendigt, prik med en gaffel og vikl sølvpapir rundt om dem. Hvidløg og løg hakkes og sauteres i en gryde i olien, inden oksekød tilsættes.

Grillede andehjerter med bagt kartoffel, andesauce og sellerisalat instructions

  1. Start med at sætte kartoflen i ovnen ved 220 grader i 2 timer til den er mør. Tø andehjerter op og fjerne al det ureelle og fedtet. Kog det med urter 1 1/2 time til en suppe der koges ind som fond. Brun hjerterne i ande eller gåsefedt på begge sider, tilsæt vand og andesky fra fryseren så det dækker halvt og lad dem simre under låg med salt og peber til de er helt møre..
  2. Den bagte kartoffel skæres midt over, salt og peber på samt lidt smørklatter og brun dem i ovnen til de er sprøde..
  3. Tag andehjerterne op af væsken og sæt dem på 1 spyd og grill dem på begge sider på en grillpande..
  4. Sauce tilsættes fonden fra afkoget og smages til med salt og peber. Det hele anrettes på en pæn tallerken og server sellerisalaten til..

Bagt kartoffelmos blandet med stegte løg, stegte pølser og gulerodstern. Vejen til børns hjerter går via pølser og kartoffelmos. Sådan er det bare, og det virker hver gang, også Der var pølser i køleskabet der skulle bruges. Vi gad ikke grille, bare for at grille pølser. Frisk spinatsalat med mynte og salatost.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Grillede andehjerter med bagt kartoffel, andesauce og sellerisalat"

Post a Comment