Recipe: Tasty Den store gryde ret/Estouffade de boeuf en variant af bøf bourguignon

Den store gryde ret/Estouffade de boeuf en variant af bøf bourguignon.

Den store gryde ret/Estouffade de boeuf en variant af bøf bourguignon You can have Den store gryde ret/Estouffade de boeuf en variant af bøf bourguignon using 17 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Den store gryde ret/Estouffade de boeuf en variant af bøf bourguignon

  1. It's of ca. 2 kg bov eller tykstegsfilet.
  2. It's 250 g of god bacon i ikke for tynde skiver.
  3. It's 400-500 g of mark champignon - rengjorte og i skiver.
  4. You need 700-800 g of tomater udkernede og hakket groft.
  5. It's 1/4 of l oksefond.
  6. Prepare of lidt mel.
  7. Prepare of marinade af:.
  8. You need 3/4 of l rødvin.
  9. You need 1/2 of dl gin (anden spiritus kan sikkert bruges).
  10. You need 2 spsk of olivenolie.
  11. Prepare of salt ca. 1 spsk jeg bruger sydesalt.
  12. Prepare of friskkværnet peber.
  13. It's 1-2 of laurbærblade.
  14. You need 1 of par kviste frisk timian.
  15. It's 2 fed of knus eller tyndt skivet hvidløg.
  16. You need 2 of løg i tynde skiver.
  17. You need 2-3 of gulerødder i tynde skiver.

Den store gryde ret/Estouffade de boeuf en variant af bøf bourguignon instructions

  1. Gør kødet pænt i stand - fjern sener og evt fedt lag og skær det i gode tern ca. 6/7 cm gange 3. Læg det i en stor skål. Marinade med grøntsager hældes over. Lad kødet trække et køligt sted natten over - er du i tidsnød så lad det trække ved stue temperatur i ca. 3-4 timer - hvis marinaden ikke dækker helt så husk at vend et par gange..
  2. Skær bacon i skiver ca. 4-5 cm lange - kog i lidt vand og dryp af - tør i køkkenrulle. Kødet tages op af marinaden og drypper af - husk at gemmemarinade med grøntsager. I en gryde som kan gå i oven - gerne en stegegryde, skal du nu i lag lægge først lidt bacon, lidt af grøntsagerne fra marinaden, lidt svampe, lidt hakkede tomater og så kødstykker som du lige har vendt i mel - drys det overskydende mel af. Du gentager og slutter med grøntsager og bacon..
  3. Hæld marinade over og tilsæt oksefond så det dækker kødet. Læg låg på gryden - kog forsigtigt op og sæt så i ovnen ved 180 grader i ca. 4 timer..
  4. Tag gryden ud og smag evt til med lidt ekstra peber og hvis dit bacon er meget fedt så skum fedtet af. Server fra gryden. jeg sætter et stort skærebræt på bordet og så gryden og øser simpelthen op til mine gæster..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Den store gryde ret/Estouffade de boeuf en variant af bøf bourguignon"

Post a Comment