Recipe: Delicious Rugbrødsmad med stegt fiskefilet

Rugbrødsmad med stegt fiskefilet. Få her en lækker opskrift på fiskefilet med røget laksemousse. Læg rødspættefileterne i et forvarmet, smurt. En sprødstegt fiskefilet er altid godt, og særligt når den, som her, serveres med kartofler, smeltet smør og en frisk råkost af æbler og gulerødder.

Rugbrødsmad med stegt fiskefilet Rugbrødsmad med nye kartofler, med rygeost-creme, radiser, ramsløg og karse. Price Grillet eller stegt makrel med kartoffelsalat. Super let frokostopskrift på rugbrødsmad med sprængt oksebryst, salatblade i en fløde- og peberrodscreme og toppet En lækker og dejlig rugbrødsmad med røget hellefisk, hvis du er træt af kedelige rugbrødsmadder og hjemmelavet Ida Davidsen: Stegt kongeål med det hele You can have Rugbrødsmad med stegt fiskefilet using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Rugbrødsmad med stegt fiskefilet

  1. You need 4-6 of fiskefileter af rødspætte, skrubbe, ising eller anden fladfisk (Flåede - ikke nødvendigt på den hvide underside af fisken).
  2. It's 4-6 of spsk. groft hvede- eller rugmel.
  3. Prepare of salt og friskkværnet peber.
  4. You need 25 g of smør.
  5. It's 2 of spsk. olie.
  6. It's 4 of skiver groft surdejsrugbrød.
  7. Prepare 4 of spsk. hakket pickles.
  8. Prepare 2 of spsk. cremefraiche 38% eller mayonnaise.
  9. You need of evt. 1 spsk. kapers og frisk dild.
  10. You need 2 of både frisk citron.
  11. It's of Salat: F.eks. kålsalat med gulerod og appelsin eller tomatsalat (når de er sæson).

Læg rødspættefileterne i et forvarmet, smurt ildfast fad. Put mayonnaise, skaldyrsdressing, asparges, tomat, agurk, laks og kaviar over så det ser flot ud. En sprød og lækker friskfanget fiskefilet stegt i smør og med panering af rugmel. Et hit til frokosten også til jul.

Rugbrødsmad med stegt fiskefilet instructions

  1. Krydr mel med salat og peber. Vend fiskefileterne i blandingen..
  2. Varm smør og olie på en pande. Læg fiskefilenterne på panden. Fisk der er frisk "krøller" sammen. Tryk dem evt. flat ned mod panden med en en paletkniv. Lad fisken stege 3 min. til kødet bliver hvidt og skindsiden gylden og sprød..
  3. Vend fiskefileterne om og lad dem trække 30 sekunder i det varme fedtstof. Tag de stegte fiskefileter fra panden og kom på rugbrød. Kassér fedtstoffet på panden..
  4. Rør hakket pickles sammen med cremefraiche eller mayonnaise, evt. kapers og dild. Servér med citron og en salat af grøntsager i sæson. TIP Steg en ekstra fiskefilet til frokost næste dag - den smager også godt kold..

Få den nemme lækre opskrift her. Fiskefilet sprød og lækker opskrift med rugmel. Nu er det vist på tide at der kommer lidt mad på bloggen igen? For nogle uger siden spiste vi de lækre. Det er meget nemt at lave et stjerneskud med både stegt og dampet rødspætte, hvide asparges og øvrigt tilbehør.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Rugbrødsmad med stegt fiskefilet"

Post a Comment