Recipe: Yummy Boller i karry med grøntsager

Boller i karry med grøntsager. Eksotisk boller i karry med masser af grønt. Denne opskrift er en lidt anderledes version af danskernes familiefavorit boller i karry. Riv ingefær på den fine side at et rivejern.

Boller i karry med grøntsager Kom kødbollerne i sovsen sammen med de let dampede bladselleristrimler, kog forsigtigt op og server med ris, samt salat eller sprøde grøntsager. Skøn opskrift på kylling i karry med en masse dejlige grøntsager, som giver en forrygende smag til retten og indhylles i en lækker cremet Den her opskrift på kylling i karry er fyldt med skønne grøntsager, der sammen med kyllingen hygger sig i en lækker cremet karrysovs med kokosmælk. Boller i karry er en god gammel klassiker ved de danske middagsborde. You can cook Boller i karry med grøntsager using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Boller i karry med grøntsager

  1. Prepare 600 of g. Hakket kalve/svinekød.
  2. It's 2 of æg.
  3. It's 2 of spsk. havregryn.
  4. It's 2 of æbler.
  5. You need 1 of knoldselleri.
  6. It's 2 of løg.
  7. Prepare 1 pose of karry (22g).
  8. It's 1/2 of L. madlavningsfløde.
  9. It's 1/2 of L. mælk.
  10. You need of Tilbehør: ris, fintsnittet blomkål eller fintsnittet spidskål.

Til trods for at flere medier havde boller i karry som en af favoritterne. Boller i karry - nu med kylling. En sundere udgave af boller i karry. Se denne lækre opskrift med kokosmælk og mangochutney.

Boller i karry med grøntsager instructions

  1. Jeg har lavet en video-opskrift som med stor fordel kan bruges af børn og nybegyndere. Ved interesse, kan den ses her: Https://youtu.be/hDTJdT9E34g.
  2. Sovs: Snit knoldselleri, æbler og løg. Svits dem herefter i en stegegryde sammen med karry, salt og peber. Tilsæt lidt madlavningsfløde og blend grøntsagerne når de har stegt i ca. 10 min..
  3. Fars: Rør farsen sammen med æg, havregryn, salt og peber. Tilsæt 3-4 spsk. af de blendede grøntsager for at give farsen en lækker smag.
  4. Form farsen til kødboller og kom dem i en gryde med kogende vand (tilsat salt). Når kødbollerne kommer op til overfladen er de færdige og kan lægges i en skål indtil sovsen er færdig..
  5. Når alle kødbollerne er kogt færdig kan du tilsætte lidt af kogevandet til sovsen. Du kan også bruge mælk eller madlavningsfløde..
  6. Når sovsen har den ønskede konsistens tilsættes kødbollerne.
  7. Retten simrer ved svag varme i ca. 5-10 min. og serveres med ris eller fintsnittet blomkål..

Den klassiske boller i karry i en lettere udgave - vi har erstattet svinekødet i kødbollerne med kyllingekød, og givet sovsen et asiatisk pift med mango chutney og. Vegansk ris … øhm, nemt !! Veganske kødboller … knap så nemt! Sådan en sovs er bare genial til at skjule grøntsager for både børn og mænd Og alle de lækre smage du tilføjer den asiatiske ret, jamen altså jeg kunne ikke have sagt det. God dansk klassisk mad: Boller i karry her serveret som ristaffel med tilbehør on-the-side.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Boller i karry med grøntsager"

Post a Comment